Az énekesnő ismét megmutatta, hogy mennyire energikus, és abba is bepillantást engedett, hogy mivel töltötte a születésnapját. Jennifer Lopez feltöltött egy pár fotót a szülinapi bulijáról, és természetesen a fürdőruhás fotók sem maradhattak el.

Jennifer Lopez fürdőruhás fotókkal ünnepelte a születésnapját

A celeb július 24-én lett 54 éves, így hétfőn egy fergeteges partival ünnepelt. A fotók alapján nagyon jó hangulatban telt az egész napja, strandolt, napozott, este pedig az asztalon táncolt egy szexi ruhában. Úgy tűnik, idén az ünneplés nem csak egyetlen estéről szól, legalábbis erre lehet következtetni J. Lo posztja alapján. 

Születésnapi hangulat… egész hónapban!! Mindig jó nap, amikor Lola játszani jön… Hamarosan #OnTheJLo: Birthday Edition

– utalt ezzel a bulis alteregójára. 

Az énekesnő az egész napot a családjával, barátaival töltötte, legalábbis erre lehet következni a fotókból. Nappal strandoltak, az alkalomra Jennifer egy nagyon szexi bikinit választott, amiben megvillantotta az izmos hasát, és a tónusos lábait. Este pedig már egy másik szettben folytatódott az ünneplés, egy ezüst, hátnélküli ruhára esett a választása, ami annyira csillogott, hogy szó szerint beragyogta vele a bulit. 

Fehérneműs fotókat is posztolt 

J.Lo egy ideje már az Intimissimi egyik nagykövete, így gyakran készülnek róla fehérneműs fotók. A szülinapján is posztolt egy színfalak mögötti felvételt, ami az egyik fotózás során készült. Jennifer fehér szettben pózol, de a rajongók figyelmét sokkal jobban megragadta a tónusos lába. Láthatóan még mindig rengeteg időt tölt az edzőteremben, így nem meglepő, hogy ennyire remek formában van. 


Via