Jennifer Lopez egyszerűen nemrég ünnepelte 54. születésnapját, hétfőn pedig egy sminkmentes videót osztott meg, amin elmagyarázta a rajongóinak bőrápolási rutinját. 

Jennifer Lopez beauty videót posztolt

Jennifer Lopez elmondta, hogy 54 évesen még mindig nem használ filtereket, és nem tesz olyan effekteket a képeire, amelyek megváltoztatnák az eredeti vonásait. Mégis úgy érzi, mindene megvan, és egyáltalán nem érzi úgy, hogy bármit takargatnia kellene. 

Nemrég volt születésnapom, és jobban érzem magam, mint valaha!

– mondta Jennifer Lopez egy nagy, fehér fürdőszobában, miközben egy rózsaszín köntöst, és magasra kötött kontyot viselt. 

Szerinte ez a termék kell minden nap a rutinba

Így nézek ki, csupasz arccal, smink nélkül, csak a JLo Beauty szépségápolási termékeket használva, amiket minden nap magamra kenek. Tessék, mutatom őket mindenkinek, aki azt gondolja, hogy Jennifer Lopez biztosan nem keni magára a termékeit. Hát, de!

Jennifer Lopez ezután magára is kente a Glow szérumát, majd elmondta, melyik számára az a must have termék, ami sosem maradhat ki a napi rutinból.

A 20-as éveim eleje óta, én minden nap viselek fényvédőt. Figyeljetek rá, ezt tényleg nagyon korán el kell kezdeni használni. 

via