Pár nappal ezelőtt ünnepelte az 54. születésnapját Jennifer Lopez. A buli sem maradhatott el, a sztár fotói, videói alapján szuper hangulatban telt az ünneplés, J. Lo még az asztalra is felpattant táncolni. 

Csodás formában van Jennifer Lopez 

A celeb most mutatott egy videót, ami még a születésnapján készült. A felvételen csak egy bikinit visel, miközben elsétál a medence mellett. Ebben a szettben a rajongók napokkal ezelőtt már láthatták, hiszen J. Lo ezt viselte a szülinapján. 

A videót az On The JLo hírlevélben hozta nyilvánosságra, amivel rendszeresen tájékoztatja a rajongókat a számára fontos projektekről, eseményekről. Most a születésnapja kapta a legtöbb figyelmet. Kiderült belőle, hogy a bulit az énekesnő otthonában tartották meg, és egy csodás nap volt napozással, finom ételekkel. Csak a legszűkebb család és a barátok kaptak meghívást. 

Minden gyerek ott volt, gyönyörű napsütéssel teli nap volt, és tökéletes egy medencepartihoz!! Úgy érzem, hogy a szeretteim nagyra értékelnek és elismernek, és rendkívül hálás vagyok, hogy életem e pontján ott lehetek, ahol most tartok, annyi gyönyörű, gondoskodó emberrel, akikkel mindezt megoszthatom. 

Fehérneműs fotókat is posztolt

J.Lo egy ideje már az Intimissimi nagykövete, így gyakran tölt fel különféle kampányfotókat, vagy színfalak mögötti felvételeket. Hétfőn posztolt azt Instára pár képet, a rajongókat pedig lenyűgözte, hogy mennyire izmos a hasa. Jennifer elképesztő formában van, látszik, hogy mindent megtesz azért, hogy ennyire tónusos legyen a teste. 


Via