Jennifer Lopez körmöse mindig tudja, hogy mire vágynak a nők, hiszen szebbnél szebb körmöket alkot. Most egy rózsaszín, virágos manikűrrel ért el hatalmas sikert. 

Jennifer Lopez rózsaszín körmei könnyen elkészíthetőek

Tom Bachik, J.Lo körmöse töltött fel egy fotót arról a manikűrről, amit korábban készített a celebnek. A rózsaszín körmök igazán bájosak, elegáns a formájuk, a szín pedig mindenhez passzol. Ez a festés korántsem annyira feltűnő, mint amit megszokhattunk a hírességtől. 

Azért, hogy ne legyen annyira egyhangú a dolog, Tom egy kolibrit, és pár virágot festett fel. Szigorúan fehérrel, hogy a manikűr megőrizze a bájosságát. A részletgazdag minták pedig elérték a kívánt hatást, mivel a festés mindenkinek elnyerte a tetszését. 

J.Lo manikűrje egyébként nagyon könnyedén elkészíthető, pláne akkor, ha jó a kézügyességed. Persze ellenkező esetben sem kell aggódnod, mivel nagyon sok körömmatricát lehet kapni, így biztosan találsz majd virágosat és madarasat is. 

A manikűr ideális nyár végére, amikor már sokan szeretnének egy kicsit visszafogottabb körmökkel mutatkozni, de a nyári hangulatot nem szívesen engedik el. A szín nagyon halvány, így minden szetthez passzol. 


Via