Végre megérkezett a nyár, így itt az ideje, hogy a manikűröd is feltűnő színekben ragyogjon. A körömtrendek nagyon változatosak, sok mintával és vidám árnyalattal találkozhatsz. Mutatjuk a kedvenceinket

Pasztell francia

A francia sosem megy ki a divatból, hiszen a festési technika szó szerint minden szezonban felbukkan. A klasszikus fehér mellett az elmúlt években megjelent a fordított francia, a fekete és most már színes festésekben is gondolkodhatsz. A neonszínek helyett inkább pasztellt válassz, hiszen a lágy rózsaszín és a varázslatos pisztácia csodásan mutatnak majd a körmeiden! 

Krómos ragyogás

Kétségtelen, hogy a nyár legmenőbb körömtrendje a króm. A csillogó port idén a körmösök mindenre felviszik, így született meg a vanília króm. Ha szeretnéd, hogy a körmeid extrán csillogjanak egész nyáron, akkor kérj a körmösödtől egy kis ezüstport a kedvenc árnyalatodra. Nem bánod meg! 

Cyber-pöttyök

Nincs nyáribb manikűr a pöttyösnél, ami nagyon vidám és menő. Idén a klasszikus fekete-fehér párosítás helyett inkább valami izgalmasabbat válassz. Keverjétek a kedvenc színeidet, és arról se feledkezzetek meg, hogy most a pöttyök lehetnek egészen nagyok is. A különféle méretek igazán futurisztikussá teszik a végeredményt!

Neonos vibrálás

Ha van valami, ami sosem megy ki a divatból, az a neon. Idén nyáron is menőnek számítanak a különféle élénk festések. Keverheted az árnyalatokat, vagy választhatsz csak egyetlen színt, esetleg kipróbálhatod Hailey Bieber kedvencét. Melyik lesz? 

Epres fánk

A szezon egyik legcsinosabb körömfestését sokak kedvenc édessége után nevezték el, ami nem véletlen. Az epres fánk egy nagyon ragyogó, rózsaszínes manikűr, ami pont olyan, mint a frissen kisült fánk: lágy és fényes. Nem is kell magyaráznunk, hogy miért imádjuk!


Via