Ha a gél manikűr helyett egy kicsivel természetesebb megoldást keresel, akkor neked nyilvánvalóan a körömlakkok lesznek a legjobb barátaid. Azonban ezek értelemszerűen nem olyan tartósak, mintha szakember csinálta volna őket, viszont ne aggódj, azért akad a piacon néhány termék, ami gél lakkokat meghazudtoló módon működik. Íme a 3 legtartósabb körömlakk, ami bírja a strapát és még a sok kézmosás sem fog ki rajta. 

Morgan Taylor 

A Morgan Taylor körömlakkokkal egyszerűen nem tudsz mellélőni. Ezek a termékek ugyanis bombabiztos fedést biztosítanak a számodra, a lakk pedig minimum 4-5 napig kifogástalan minőségben fog a körmeiden díszelegni. Arról pedig már nem is beszélve, hogy nagyon egyszerű felvinni, gyorsan szárad és nem levegős. Leszedni is végtelen egyszerű, hiszen csak körömlakk lemosóra lesz szükséged. A hab azon a bizonyos tortán pedig, hogy elképesztően sok színben kapható, szóval garantált a bőség zavara. 

 

Sally Hansen 

Szintén nagyon tartós formulának bizonyulnak a Sally Hansen lakkjai, amik ráadásul hihetetlenül jó áron szerezhetők be, gyakorolatilag elmondható, hogy egy-két drogiériás darab is drágább nála. Ezt a lakkot rengetegen imádják, ugyanis csíkmentesen és egyszerűen vihető fel a körmökre, összetételének hála pedig táplálja is azokat. A Sally Hansen lakkjai ugyanis tartalmaznak argánt és ligetszépe olajat is, amik köztudottan hidratáló hatással bírnak. Szóval, ha egy kis extra táplálást adnál a körmeidnek, akkor tedd le a voksod a Sally Hansen mellett. 

 

Essie

Az Essie, hasonlóan a Sally Hansenhez egy hihetetlenül jó áron beszerezhető termék. A kedvező ár azonban nem megy a minőség rovására, ugyanis ezen lakkcsalád darabjai garantálják a szalonminőséget. Extra könnyen felvihető, a bosszantó levegőbuborékoktól pedig nem kell tartanod. A lakk pár perc alatt teljesen megszárad, ezt követően pedig minimum 4-5 napig biztos a fedés, töredezéstől, berepedéstől nem kell tartanod, még a széleken is simán sértetlen marad. 

(via)