A hollywoodi sztárpár, Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága valamiért gyakran kerül górcső alá, sőt már olyan pletykák is felröppentek, hogy baj van a paradicsomban, egy testbeszéd-szakértő szerint azonban a szerelmesek kapcsolata erősebb mint valaha. 

Micsoda harmónia 

Jen és Ben ezúttal Los Angeles utcáin tűntek fel, feltehetően éppen vásárolgattak, amikor lencsevégre kapták őket. Bár a pár több nyilvános eseményen is úgy tűnt, hogy rendszeresen egymásnak feszül, most mégis nagyon idilli módon mászkáltak az angyalok városában. Sőt, a testbeszéd-szakértő, Inbaal Honigman azt mondja, a friss felvételek tanúsága szerint a házasok kapcsolata erősebb lehet mint valaha. 

Miközben Jennifer Lopez Ben Affleckkel sétál a piacon, egymáshoz igazított laza szerelésben számos nyilvánvaló jelet küldenek a világ felé, hogy a kapcsolatuk nagoyn is stabil. Ben a válla felett öleli át Jen-t és nagyon közel húzza magához, ez az intimitás egy nagyon erős jele. Egyértelműen látszik, hogy jól érzik magukat egymás társaságában, miközben beszélgetnek egymás arcát nézik. Ők egy olyan pár, akik szeretnek együtt lenni, ezért természetes számukra, hogy a másik ölelésében érzik jól magukat. 

– mondja Honigman, aki hozzáteszik, Ben sokszor Jennifer popsiján pihenteti a kezét, ezt pedig ékes bizonyítéka annak, hogy rendkívül vonzódik hozzá. 

Egó nélkül

Ezenkívül vannak sokkal finomabb jelek is, amik azt mutatják, a kapcsolatuk nincs stressz alatt 

– magyarázza a szakértő, aki szerint a páros léptein is tökéletesen látszik, mennyire összhangban vannak, ugyanis séta közben ugyanúgy emelkedik majd süllyed a lábuk. 

Nincs egó a kapcsolatukban, figyelnek egymásra, nincsenek győztesek vagy vesztesek, együtt vannak, együtt érzik erősnek magukat 

– fejtegeti Honigman. 

(via