Az utóbbi időben Jennifer Lopez egyre gyakrabban tölt fel fehérneműs képeket, hiszen ő az egyik nagykövete az Intimissiminek. Az énekesnő még a márka legújabb kampányában is főszerepet kapott. Most szintén az olasz fehérneműmárkát reklámozza pár igazán romantikus darabban! 

Jennifer Lopez megvillantotta az izmos hasát

J.Lo a fotókat az Instára posztolta, a képeken pedig Intimissimi szettet visel. Fekete-fehér csipkés melltartót, bugyit és egy hozzá passzoló köntöst. Bár láthatóan a fehérneműket szerette volna reklámozni, azért megvillantott a lapos, izmos hasát is, ami sokakat lenyűgözött. 

Amikor úgy érzed... semmi más nem számít

– írta a képhez, és a tagek közé odaírta legújabb albumának a címét, ami hamarosan megjelenik. 

A fehérneműs fotók a rajongókat is lenyűgözték, sokan kiemelték, hogy Jennifer talán sosem nézett ki ennyire jól, mint az elmúlt időszakban. Leírták azt is, hogy láthatóan nagyon kiegyensúlyozott, boldog, ettől pedig valósággal ragyog. 

Egészen elképesztő vagy

– üzente neki egy rajongó. 

Te vagy az inspirációm minden egyes nap, hogy folytassam az edzést

– írta egy másik netező. 

J.Lo nagyon odafigyel magára 

Az énekesnő korábban elárulta, hogy a szuper formáját a rendszeres edzésnek és a jól megtervezett étrendjének köszönheti. Elárulta, hogy személyi edzővel edz, aki úgy készítette el a programját, hogy az bármikor tartható legyen. Komolyan veszi a dolgokat, képes akár hajnalban is felkelni, hogy ne maradjon ki a mozgás. Beszélt arról is, hogy nagyon fontosnak tartja az alvást, így ritkán szokott éjszakázni. Szerinte a pihentető alvás elengedhetetlen a jó formához. 


Via