Korábban többször lehetett hallani pletykákat Ben Affleck és Jennifer Garner kapcsolatáról. A források azt állították, hogy az exek között nagyon rossz a viszony, de ezt most ezekkel a fotókkal meg is cáfolták. 

Ben Affleck és Jennifer Garner fotóit imádják a rajongók 

Az egykori sztárpár manapság is szoros kapcsolatban van, hiszen évekig házasok voltak, és közös gyerekeik is vannak. Ben és Jennifer között korábban voltak feszültségek, de ezek mára elmúltak. Az információk szerint J.Lo szintén jó viszonyban van a színésznővel, korábban Jennifer Garner az énekesnő ikreit is elvitte Disneylandbe.

Jennifer és Ben most a 11 éves fiuk kosármeccsén vettek részt. Az egykori házaspárról fotók is készültek, láthatóan szuper hangulatban voltak. Sokat beszélgettek és nevettek. A róluk készült fotókat itt nézheted meg

Az utóbbi időben gyakran lehet őket látni nyilvánosan beszélgetni, a múlt hónapban is készült róluk pár felvétel, akkor feszültebbek voltak. A pletykák el is indultak, hogy ismét megromlott a kapcsolatuk, de a legújabb fotók, videók után ez szinte kizárt. 


Via