Bár Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata második nekifutásra a lehető legjobban alakult, sokszor látni őket feszültnek, sőt többször előfordult már, hogy nyilvánosan veszekedtek. Ezért sokakban felmerült a kérdés, tényleg annyira boldogok együtt, mint ahogy állítják?

A Golden Globe-on is volt némi feszkó körülöttük

A két híresség mindig szerelmesen pózol a vörös szőnyegen, de ha az eseményekről készült videókat nézzük, látható, hogy igencsak feszültek, sugdolóznak, néha össze is szólalkoznak. A vasárnapi Golden Globe díjátadón is látható volt, hogy Ben nem érzi magát túl fényesen.

Egy bennfentes viszont végre tiszta vizet öntött a pohárba, és elárulta, mi is történik valójában a sztárpár között!

Ezért van folyton kiborulva Ben Affleck

A párhoz közeli forrás elárulta a DailyMailnek, hogy a két híresség valóban nagyon boldog együtt és szerelmesebbek mint valaha. A feszültséget az okozza közöttük, hogy míg JLo imádja, ha fotózzák, addig Ben írtózik a paparazziktól és a nyilvánosságtól. Mivel odavan a feleségéért, igyekszik elviselni a reflektorfényt, azonban folyamatosan feszült, szorong a fotósok és videósok miatt.

Fotó: Golden Globes 2024 via Getty Images

Az ismerős azt is hozzátette, nem kell aggódni Ben Affleck-ért, a színész nagyon is jól van, boldog JLo-val, a viselkedése pedig egyáltalán nem a feleségének vagy a környezetének szól, kizárólag a lesifotósoknak. 

Fotó: Golden Globes 2024 via Getty Images

Ezért tűnhetett úgy, hogy Ben unja az egész Golden Globe-ot! Hiába értelmezte a közönség úgy, hogy Jenniferre mérges, valójában a fotósok és újságírók hada volt az, amit ki akart zárni.

Via