Gyakran tölt fel az Instára videókat, fotókat Jennifer Lopez, melyekkel nagy sikert is arat. Most egy fehérneműs videót posztolt, amivel alaposan meglepte a rajongókat! 

Jennifer Lopez videóját imádták a netezők 

Két éve lett az Intimissimi egyik reklámarca Jennifer Lopez. Az énekesnő többször is posztolt már a márka darabjaiban az Instára, a felvételeket pedig mindig imádták a rajongók. J.Lo legtöbbször csipkés darabokban pózolt, a szexi fehérneműk pedig olyan népszerűek lettek, hogy szinte elkapkodták őket a boltok polcairól.

J.Lo most nem szexi darabokban pózolt, mivel a márka új kollekciójában találhatóak egyszerű, nude fehérneműk is. Nincs rajtuk semmi csipke, ennek ellenére kifejezetten kényelmesek, legalábbis Jennifer erről számolt be. 

Annyira fontos, hogy jól érezd magad a bőrödhöz legközelebb eső darabokban, és ez a kollekció pontosan ezt teszi... És mint mindig, ez is gyönyörű. 

A kampányhoz több fotó és videó is készült az énekesnőről. A fotókat a saját Instájára is posztolta, és nagy sikert arattak. A felvételeken nem visel semmit, csak fehérneműt. Mivel nem sokat takarnak a darabok, így látszik, hogy J.Lo mennyire jó formában van.

Jennifer feltöltött egy videót is a kampányról, amin még jobban látszik, mennyire jól néz ki. A felvétel Insta-storyba töltötte fel, ezt 24 óráig tudod megnézni itt


Via