Ahogyan azt itt, a Cosmo oldalán is megírtuk Jennifer Lopez 5 év után most turnézik először, azonban több koncertjét is törölték, köztük a Nashville-ben, Raleigh-ben, Észak-Karolinában, Atlantában, Tampában, Floridában és New Orleans-ban meghirdetett időpontokat is. A rajongók egy része aggódik, egy másik része viszont őrjöng, az énekesnő pedig hallgat.  

J.Lo nem beszél 

A fanok a leginkább azt nem értik, miért nincsen magyarázat a törlésekre, ugyanis J.Lo eddig semmiféle nyilatkozatot nem adott ki a történtekkel kapcsolatban. A Ticketmaster oldalán látható infók szerint a Nashville-ben, Raleigh-ben, Észak-Karolinában, Atlantában, Tampában, Floridában és New Orleansban esedékes idontokat lemondták, míg a clevelandi és houstoni műsorokról szóló bejelentést teljesen el is távolították a webhelyről. 

Miért mondták le? 

Nos, a Ticketmaster honlapja a rendezvényszervezőt hibáztatta a lemondásokért, bár további részleteket nem közöltek. Csupán a megvásárolt jegyek visszatérítése kapcsán adtak ki információkat. Más források szerint valamilyen logisztikai problémáról lehet szó, ám furcsa, hogy az énekesnő sem szólalt meg eddig az ügy kapcsán. Ugyanakkor az Instagram oldalára nemrég felkerült egy fotó, rajta a soron következő koncert helyszínekkel és időpontokkal, természetesen a törölt események már nem szerepelnek rajta. A kommentszekció nyilvánvalóan ezután valósággal felrobbant, mindenki arra kíváncsi, hogy a fentebb említett helyszíneken végül miért nem lesz koncert. 


(via)