Jennifer Lopez rengeteg mindent megmutat magáról és az életéről közösségi oldalain, azonban vannak dolgok, amikről sokáig nem beszélt. Ilyen például az, hogy milyen borzalmas kapcsolatokon van túl!

Jennifer Lopez elárulta, hogy bántalmazták korábban

JLo új albuma, a This Is Me... Now most februárban jelent meg, amit kísért egy romantikus film és egy dokumentumfilm is. Ez utóbbi került nyilvánosságra legutoljára, és a The Greatest Love Story Never Told nevet kapta. Ebben az énekesnő őszintén beszélt olyan magánéleti titkokról, amikről ezidáig még sosem. Például arról is, hogy korábban élt bántalmazó kapcsolatban.

Voltak olyan emberek az életemben, akik azt mondták, hogy "szeretlek", de aztán nem csináltak olyan dolgokat, amik a szerelem szóhoz illőek lettek volna

– mesélte JLo, aki nem árulta el, pontosan melyik exéről beszél.

Soha nem voltam olyan kapcsolatban, ahol megvertek volna, hála istennek, de határozottan bántalmaztak

– tette hozzá az énekesnő.

JLo azt is elmesélte, az hozta meg a fordulópontot, amikor a terapeutája azt kérdezte teőle, mit tanácsolna a lányának, ha ő lenne hasonló szituációban:

Olyan egyértelmű volt a válasz. Azt mondanám neki, hogy menjen innen a francba, és soha ne nézzen vissza! De számomra ez annyira ködös és bonyolult volt akkoriban.

Via