Imádják a sorozatrajongók a Netflix dokusorozatait, hiszen mindig nagyon szövevényes, sokszor pedig igazán brutális ügyeket dolgoznak fel az alkotók. Most érkezett egy újabb sorozat, ami egyesek szerint annyira borzalmas, hogy aludni sem bírtak az epizódok miatt. 

Erről szól a Netflix új dokusorozata 

Megérkezett a Netflixre a Gyilkossági ügyek: New York, amit az Esküdt ellenségek producere, Dick Wolf készített. Az 5 részes minisorozat New Yorkban játszódik, és a város legkegyetlenebb, legbrutálisabb gyilkosságait eleveníti fel. A széria true crime, vagyis minden eset megtörtént a valóságban. 

Az epizódokban a New York-i rendőrség jelenlegi és egykori nyomozói elevenítik fel az ügyeket, és mesélik el a részleteket. Emellett megszólalnak szakértők, illetve az áldozatok barátai, családtagjai. Minden epizód más történetet mutat be, így a nézők jobban betekintést nyerhetnek az elmúlt évtizedek borzalmas eseteibe. A felhasználókat meggyőzte a sorozat, mivel jelenleg számos országban a TOP10 legnézettebb műsor között szerepel. 

Mivel valós történeteket dolgoztak fel az alkotók, így a nézőket sokszor megijesztették az epizódok. Sokak szerint amellett, hogy nagyon valóságos, rémisztő is pár történet, ezért estére semmiképp sem ajánlják. 

Na, annak, aki azt mondta nekem, hogy maradjak fenn tegnap este, és nézzem meg azt az új sorozatot Netflixen, annak köszönöm, mert borzalmas éjszakám volt. Alig tudtam aludni

– írta egy nő az X-en.

A Gyilkossági ügyek: New York sorozatot a Netflixen kötelező megnézni

– posztolt a sorozatról egy másik netező. 

A dokusorozat nagy sikert aratott, így nem meglepő, hogy még idén érkezik a folytatása a Netflixre. Mivel minisorozat, így az egy másik városban fog játszódni. Legközelebb Los Angeles legbrutálisabb gyilkosságairól mesélnek majd a nyomozók. 


Via