Nagyon erős a felhozatal márciusban a Netflixen. Érkezik Az űrhajós Adam Sandler főszereplésével, amiben újfent bizonyítja, hogy több, mint egy legendás romcom sztár, és végre láthatod a Trónok harca készítőinek legújabb nagydurranását, a A 3-test problémát. Íme, a legtutibb márciusi premierek!

 Az űrhajós  - március 1.

Adam Sandler magányos űrhajósként utazik a kozmoszban, ahol megismerkedik egy óriási, bölcs tarantulával, aki életvezetési tanácsokat ad neki. Sandler korábban vígjátékszínészként volt ismert, de az elmúlt évtizedben egyre jobban belemerült a dráma műfajába, és nagyon jól áll neki! A Jaroslav Kalfař A bohémiai űrhajósa c. könyvből készült filmben Sandler játssza Jakub Procházka cseh űrhajóst, aki egzisztenciális válságban van, és rájön, hogy helyre kell hoznia a dolgokat feleségével (Carey Mulligan) újra a Földön, és ebben az új szőrős barátja lesz a segítségére.

Szuperszex - március 6.

Valószínűleg ez lesz a hónap legforróbb produkciója, ugyanis a Szuperszex egy olasz életrajzi drámasorozat, ami Rocco Siffredi, a híres olasz pornográf filmszínész életén alapul. Azonkívül, hogy most aztán tényleg mindent megtudhatsz a pornólegenda életéről, nem árt azzal is számolnod, hogy a sorozatért felelős Francesca Manieri fikciós elemeket is belevitt a Szuperszexbe.

A hercegnő és a sárkány - március 9.

A hónap egyik legjobban várt filmje, méghozzá Millie Bobby Brown főszereplésével, aki ezúttal egy hercegnőt alakít. A helyzet az, hogy csúnyán lépre csalják és egy durva hagyomány miatt fogják a Stranger Things sztárját és egy barlangba vetik, ahol egy vérszomjas sárkány él. Ám nem ér itt véget a történet, mert Elodie bosszút esküszik. Ez bizony egy véres, de kétségkívül látványos tündérmese.

Szerelem vagy kötelesség - 3. évad  - március 11.

A népszerű svéd kultikus tinisorozat harmadik és egyben utolsó évada márciusban zárul. A Szerelem vagy kötelesség Edvin, egy svéd herceg és Omar szerelmi történetét járja körül, akik egy bentlakásos iskolában ismerkednek meg. A sorozat első két évada Edvin és Omar közötti viharos se veled se nélküled szerelmével telt, és a 3. évadban pedig minden bizonnyal döntés születik arról, kit, illetve mit választ a herceg.

Girls5Eva - 3. évad  - március 14.

A Netflixen folytatódik a Girls5Eva, ahol a sorozat első két évada is elérhető. A zenés vígjáték négy nőről szól, akik a 90-es évek végén a cím szerinti lánybanda tagjai voltak, és akik rövid időre egyslágeres csodaként futottak nagyot. Évekkel később a csajok ismét hírnévre tesznek szert, és újra találkoznak, hogy megvalósítsák nagy, popsztár álmukat, közben pedig családi drámák, párkapcsolati nehézségek, a munka és magánélet közötti egyensúly megteremtésével, valamint az öregedés nehézségeivel küzdenek.

A 3-test probléma - március 21.

David Benioff és D.B. Weiss, a Trónok harca híres alkotói egy vadonatúj műsorral térnek vissza, ezúttal azonban kemény sci-fi fantasyről van szó. A 3-test probléma Liu Cixin 2008-as azonos című regényén alapul. A nyolc epizódból álló sorozat egy fiatal nőt követ nyomon, aki végzetes döntést hoz az 1960-as évek Kínájában, ami teret és időt átszelve komoly következményekkel jár. Miközben tudósok életére törnek, a főszereplő öt volt kollégájával újra összeáll, hogy szembenézzenek az emberiség történetének legsúlyosabb fenyegetésével, miközben a természet törvényei a szemük előtt nyernek új értelmet. Rejtélyekkel teli, csavaros történet, tele izgalommal.