Maisie Williams még csak 14 éves volt, amikor a világ megismerte a Trónok harcában. A fiús, különc kislány szerepe a sorozat után is sokáig rajta ragadt, de úgy tűnik, mostanra ezt sikerült teljesen levetkőznie.

Visszlát Trónok harca és Arya Stark, helló, Catherine Dior!

A színésznő végre egy egészen más szerpben mutathatta meg tehetségét, ugyanis ő kapta meg az Apple Tv új sorozatának, a The New Looknak az egyik főszerepét. A széria a Dior-ház történetét meséli el, Maisie pedig Catherine Diort alakítja benne. 

Ez a szerep egy sokkal nőiesebb, kifinomultabb külsőt igényelt, ami nagyon is jól áll a színésznőnek. Sőt, úgy tűnik, sikerült teljesen magáévá tennie, persze egy kicsit megtartva a saját egyedi stílusából. Maisie a rövid frizuráját hosszú göndör loknikra, a bőrbakancsait pedig tűsarkúkra cserélte. És elképesztően jól áll neki!

Legutóbb a The Drew Barrymore Show-ban vendégeskedett, ahonnan egy olyan szettben távozott, amit még maga Carrie Bradshaw is megirigyelne! Maisie egy mesés Vivienne Westwood kosztümben volt, amihez fekete kesztyűt, táskát és harisnyát viselt, az egész outfitet pedig egy Mary Jane tűsarkúval és egy leopárd mintás kalappal tette tökéletesen nőiessé.

Fotó: Raymond Hall/GC Images

A színésznő egyébként a Harper's Bazaarnak adott interjújában elmesélte, hogy a szerep kedvéért nagyon rövid idő alatt 12 kilót adott le, ennek is köszönhető az óriási változás a külsejében.

Via