Talán már megtaláltad azt a parfümöt, ami nélkül el sem indulsz otthonról, de néha azért érdemes esélyt adni más illatoknak is, például a virágos parfümöknek.

Ezek között sokféle eszenciát találhatsz, így ha esetleg egy adott virág illatát nem kedveled, ne mondj le minden virágos parfümről, hiszen ma már nagyon sok típusuk létezik.

Ha kíváncsi vagy, a szakértők milyen márkákat ajánlanak, görgess tovább!

Az év legjobb virágos parfümjei

Dior – J’adore

A jázmin és a magnólia képezik az alapját, de egyéb virágos jegyeket is felfedezhetsz benne. Kifejezetten frissítő és modern illat, amit rengetegen kedvelnek.

Az üvege kifejezetten dizájnos, a polcod dísze lehet. Ha egy olyan parfümöt keresel, ami mellett hosszú ideig kitarthatsz, már meg is találtad!

Ouai – Melrose Place

Gazdag rózsaillatot képzelj el, amely bársonyosan simogatja az érzékeidet.

A bergamott, a licsi, a cédrusfa és pézsma jegyeit is tartalmazza, a szakértők szerint pedig az utóbbi időben egyre népszerűbbé válik. Megfizethető ára mellett azért is nagyon kedvelt, mert az év bármely szakában használható.

Glossier – Glossier You

Ha egy olyan illatra vágysz, ami akár mindennapos használatra is alkalmas, és szinte a védjegyeddé válik, akkor szeretni fogod ezt a borsos, fűszeres illatot, ami azonnal pozitív benyomást tesz mindenkire.

A fás szívillat után a krémes és pézsmás jegyek kerekednek felül az írisz és a fehér virágok illatával keveredve.

Gucci – Gucci Bloom

A divatház egyik legsikeresebb illata, hiszen a rózsa, a jázmin, és a különböző fehér virágok alapvetően enyhe illata összekeveredve egy kifejezetten karakteres parfümöt alkotnak, amely magával ragadja az érzékeket.

Legnagyobb előnye, hogy nagyon tartós, így ha reggel használod, nem kell attól tartanod, hogy a délutáni munkahelyi megbeszéléseken, vagy az esti randin már nem fog érződni.