A világ legfinomabb illatai közé tartoznak az epres parfümök, melyek a férfiak szerint azon különleges, gyümölcsös illatok  közé tartoznak, amelyek ellenállhatatlanul szexivé varázsolják a nőket! Most megkérdeztük a szakértők, hogy jelenleg melyek azok az epres parfümök, melyeket tényleg imádnak a pasik – íme, az eredmény! 

Burberry Her Elixir 

Visszafogott, szolid üvegcséje ellenére már az első szaglásra is egy nagyon trópusi és egzotikus illatnak tűnik a Burberry Her Elixir nevű parfümje, amiben a vad gyümölcsök (eper, málna, ribizli) és a jázmin virágos jegyek keverednek. Harapnivaló, édes, nagyon fincsi illat, ami a vélemények szerint nagyon tartós is: reggel 8-kor befújod vele magad, még az esti randid is érezni fogja rajtad! 

Burberry Her Elixir EdP 21 780 Ft/30 ml (Douglas)
Burberry Her Elixir EdP 21 780 Ft/30 ml (Douglas)

Kate Spade New york

Sokak szerint a tavaszi-nyári szezon legjobb illata a Kate Spade New York, ami belülről pont olyan cuki illatú, mint amilyennek kinéz! A 2020-ban kijött parfüm egy örömteli gyümölcsös illat, amiben az erdei szamóca zamatos illata keveredik a rózsával, a fréziával és egy csipetnyi kis karamellával, hogy még édesebb legyen a sztori. Elbűvölő illat, ha szereted az epres, azonnal bele fogsz a parfümbe szeretni! 

Kate Spade New York EdP 18 990 Ft/40 ml (Douglas)
Kate Spade New York EdP 18 990 Ft/40 ml (Douglas)

THE BODY SHOP STRAWBERRY

A The Body Shopnak van néhány olyan terméke, ami simán versenyre kel a nagy dizájnermárkák parfümjével: ez az alábbi ilyen! A simán csak Strawberry nevet viselő EdT parfüm a színtiszta, frissen mosott eper üdítő, zamatos illatát kínálja, ami elképesztő érzést nyújt a nagy melegben. Igen, ez egy meleg tavaszi, nyári napokra való parfüm, de éppen most következik ez az időszak, tehát még időben beszerezheted! 

The Body Shop Strawnerry EdT 8630 Ft/30 ml
The Body Shop Strawnerry EdT 8630 Ft/30 ml

DIOR MISS DIOR

A Miss Dior parfüm elsősorban a csodás rózsa illatukról váltak híressé, ám ez a kompizíció a jázmin virágot és a mandarin akkordot keveri össze az erdei szamóca illatával – egészen elképesztő és nagyon tartós kombinációról van szó. Figyelem! A Miss Dior parfümnek rengeteg különböző változata van: ez az illatot elsősorban az üvegcsén lévő ezüstszínű masniról különböztetheted meg a többi Miss Diortól. 

Dior Miss Dior Parfum 37 290 Ft/30 ml (Douglas)
Dior Miss Dior Parfum 37 290 Ft/35 ml (Douglas)

COACH COACH LOVE

A legcsodásabb Valentin-napi parfümök közé is beválogatták a Coach újdonságát, a Coahc Love-ot, amiben az édes eper illata keveredik a rózsáéval - az egészet pedig egy kis cédrusfa bolondítja meg. Magával ragadó, addiktív, meleg és hívogató, de mégis nagyon karakteres illat, amit nem tudsz kiverni a fejedből. Inkább epres, mintsem virágos parfüm. Erős illat, ezért ha érzékeny vagy, már egy kicsi fújás is elég lehet belőle neked. 


Via