Tévhit, hogy a férfiak csak a virágos parfümöket és a rózsás illatokat találják vonzónak a nőkön: a kifejezetten édes parfümöket is legalább olyan kellemesnek találják, mint a nők, ezért egyre több márka rukkol elő mályvacukros vagy éppen vattacukros jegyeket hordozó illatokkal. Most összegyűjtöttük a szakértők által legjobbnak tartott változatokat, melyek közül egészen szolid árú darabok éppúgy előfordulhatnak, mint a méregdrága kölnik.

Ariana Grande Sweet Like Candy

Ariana Grande híres arról, hogy elképesztően jók az édes parfümjei: a Sweet Like Candy is az! Szexi, játékos és ellenállhatatlan érzést kelt, ha magadra fújod az olasz bergamot, a lédús szeder és a vattacukor jegyeket tartalmazó illatot, aminek az üvegcséje is csodás! Ha igazán csajos parfümöt keresel, akkor megéri ezt az illatot kipróbálnod, nemhiába olyan népszerű! 

Ariana Grande Sweet Like Candy 17 690/30 ml (Douglas.hu)
Ariana Grande Sweet Like Candy EdP 17 690 Ft/30 ml (Douglas)

MAC Shadescents 

A MAC nemcsak smink -és bőrápolási termékekkel foglalkozik, hanem parfümökkel is! Ez a kacér Shadescents nevet viselő parfüm pont azt mutatja, amit ad: egy nagyon édes és Barbie-s illatot, amiban a vattacukor keveredik a gyümölcsös illatjegyekkel. Szagold meg, imádni fogod, ha amúgy is csíped az édes kölniket: ha ránk hallgatsz, egyből kettőt rendelsz meg belőle! 

MAC Shadescents EdP 15 500/50 ml (Douglas.hu)
MAC Shadescents EdP 15 500/50 ml (Douglas)

Parfums de Marly Oriana

A világ egyik legfinomabb illata, mesés üvegcsébe rejtve: ezt kínálja a Parfums de Marly Oriana parfümje, ami hipnotikus erővel hódít meg. Édes, lágy és érzéki illata a mandarinnak, az olasz bergamottnak, a fekete ribizlinek és a vattacukornak köszönhetően válik igazán elragadóvá. Nagyon drága, az tény, de a szakértők szerint ez az egyik legjobb parfüm a világon.

Parfums de Marly Oriana 57 810 Ft/30 ml (Notino)
Parfums de Marly Oriana 57 810 Ft/30 ml (Notino)

Ariana Grande Ari

Ariana Grande páratlan szeretetét a vattacukros parfümök iránt nemcsak a Sweet Like Candy, hanem az Ari névre keresztelt parfüm is megmutatja. Vidám, cinkos és pajkos parfüm, virágokkal és fákkal, amiket az üdítően édes mályvacukor tesz felejtetetlenné. A szakértők szerint rabul ejti az érzékeket ez az illat, mert egyszerre lehet benne érezni a virágos, a fás és az édes jegyeket! Ha számodra is izgalmasnak hangzik, próbáld ki! 


Ariana Grande Ari EdP 17 690 Ft/30 ml (Douglas)
Ariana Grande Ari EdP 17 690 Ft/30 ml (Douglas)

Kilian love don't be shy 

A szerelem ártatlanságát akarja egy kis plüssös rózsával, borostyánnal és édes mályvacukor illattal kifejezetni a Kilian Love Don't Be Shy parfümje, ami nem mellesleg Rihanna kedvenc illata is. Nagyon drága, ezért csak akkor éri meg beruházni rá, ha már többször megszagoltad és tényleg imádod az illatát, de a parfümőrök szerint nincs nő, aki ne szeretne bele! Külön plusz pont, hogy a férfiak is imádják, tehát csábítani is lehet vele!

By Kilian Love Don't Be Shy 103 490 Ft/50 ml (Douglas)
By Kilian Love Don't Be Shy 103 490 Ft/50 ml (Douglas)

Via