Rengeteg fast fashion cég, de bio- vagy natúrkozmetikum márka is rukkolt már elő igazán ütős saját illattal. Ezek rendszerint jóval olcsóbbak, mint a nagy divatházak parfümjei, de hidd el, egy-egy közülük simán felveszi a versenyt a luxus verziókkal.

A legjobb luxus parfümök megfizethető áron

MARKS & SPENCER Apothecary Warmth Edp

A TikTok totál rákattant erre a fás illatra, és annyira népszerű lett, hogy lényegében folyamatos a készlethiány belőle. Nem csoda, a parfüm a kardamom, a fahéj, a cédrusfa és a szantálfa aromás jegyeit ötvözi, és az otthon melegének érzetével tölti el a viselőjét.

Ára: 10 Font (kb. 4400 Ft)

Itt rendelheted meg.

ZARA Applejuice Edt

A Zara parfümök lassan tényleg felkerülhetnek a magas minőségű társaik közé, ugyanis egyre több és jobb illattal lepi meg vásárlóit a spanyol divatcég. Az Applejuice egy friss gyümölcsös-virágos parfüm, ami az alma, narancs, grapefruit, rózsa és jázmin jegyeit kombinálja.

Ára: 4595 Ft

Itt vásárolhatod meg.

THE BODY SHOP Black Musk EDT

Édes körtét, fűszeres rózsaszín borsot és mámorító bergamottot tartalmaz, és tényleg hihetetlen illata van! Aki ezt viseli, mind arról számol be, hogy folyamatosan csak azt kérdezgetik tőle, milyen parfümöt használ! 

Ára: 8990 Ft

Itt vásárolhatod meg.