Idén is visszatérünk a jól bevált klasszikusokhoz, ami a parfümöket illeti, ám pár eddig nem túl népszerű illat is felkúszott a dobogóra. Lássuk, mik a legmenőbb illatok 2024-ben!

Citrusos illatok

A citrusos parfümök illékonyak lehetnek, a legtöbben úgy gondolják, ezek sajnos nem tartanak sokáig. Szerencsére 2024-ben ez már nem igaz, az ilyen parfümök mostanra komoly élettartamúakká váltak. Manapság a luxusillatszerházak nagyobb százalékban fektetnek be ezekbe az olajokba, hogy a bőrön tartósabbak legyenek, és fejlett keverési trükköket alkalmaznak, hogy órákkal meghosszabbítsák a az élettartamukat.

Üvegházhatású illatok

A 2024-es parfümök eddigi bemutatói szerint, idén lélekben az üvegházakba, a kertekbe és a kertészetekbe megyünk. Ez egy szélesebb mozgalom része, amely szerint a parfümkészítők nemek nélküli és befogadóbb kompozíciókat kell, hogy keressenek. Fő a természetesség, ezt képviselik ezek az illatok, amelyek gyakran uniszexek.

Tejes illatok

A #milkperfume 21 millió megtekintéssel büszkélkedhet már a TikTok-on, és a krémes, ínycsiklandó jegyek 2024-ben is népszerű parfümtrendnek bizonyulnak. Ezek a meleg, megnyugtató parfümök nagyon népszerűen a TikTok-on. Új, kifinomult módját kínálják a gourmand illatok viselésének anélkül, hogy túlságosan édes lenne a végeredmény. A krémes alap nagyon jól használható más illatokkal való rétegezéshez is, így saját, egyedi parfümöt hozhatsz létre.

via