A virágos parfümökön belül egyértelműen a rózsás illatok a legnépszerűbbek, utánuk viszont egyből az ibolyás parfümök jönnek, amik pont olyan szépek, finomak és nőiesek, mint maga az ibolya. Tutira fogsz bókokat kapni, ha ilyen  parfümcsíkot húzol magad után, ezért ne is habozz tovább: már a legközelebbi parfümériás shoppingtúrádon próbáld ki a következő női illatokat! 

FLORENCE BY MILLS

Ha egy olyan megfizethető árú parfümre vágysz, ami 1. inspiráló; 2. magabiztosságot ad; 3. ibolyás, akkor Millie Bobby Brown parfümjét, a Florence by Millset neked találták ki! A parfümben az ibolya a liliommal és az írisszel párosul, de olyan különlegességek is vannak benne, mint a perui rózsaszín bors, vagy az újrahasznosított cédrusfa. Többféle kiszerelésben is kapható, hogy mindig tudj egyet magadnál tartani! 

Florence By Mills Widly Me EdT 15 790 Ft/30ml (Douglas)
Florence by Mills Widly Me EdT 15 790 Ft/30ml (Douglas)

MARC JACOBS DAISY SO FRESH

Romantikus séta a virágzó réten? Jöhet! Ezt kínálja a Marc Jacobs Daisy So Fresh, ami a már megszokott Daisy parfümök verhetetlen minőségét párosítja a világ legelragadóbb összetevőivel. Van benne ibolya, almafa virága, rózsa, jázmin, boróka, licsi, körte, málna és pár zöld tónus is, ami elsőre soknak hangzik, de káprázatos keverékről van szó. Ha ez lesz a tavaszi parfümöd, a sikered garantált! 

Marc Jacobs Daisy So Fresh EdT 14 340 Ft/30ml (Notino)
Marc Jacobs Daisy So Fresh EdT 14 340 Ft/30ml (Notino)

BVLGARI ROSE BLOSSOM DELIGHT 

Nem a legolcsóbb parfümök egyike, de ha egy igazán finom, elegáns és nőies illatra vágysz, amiben az ibolya teljes egészében érvényesül, akkor mindenképpen érdemes megszagolnod ezt a parfümöt. Az ibolya mellett a rózsa, a gyöngyvirág és a jázmin is szerepel, a gyümölcsös jegyeket pedig a papaya hozza a kölniben. Illatpiramis a javából, mert csak fokozatosan bontakozik ki, de akkor valami fantasztikus! 

Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight EdP 36 490 Ft/30 ml (Douglas)
Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight EdP 36 490 Ft/30 ml (Douglas)

Estée Lauder Pleasures 

Az Estée Lauder nagyon tudja, hogyan kell parfümöt készíteni: a Pleasure pedig az egyik úttörőjük, ami még mindig bestseller termék; szóval képzelheted, mennyire jó! A leírás szerint üdítően friss, mint egy virág a tavaszi eső után. Ha ehhez még hozzáveszed az ibolya fantasztikus illatát, az orgona esszenciát és az egzotikus rózsabors fűszerét, egy összetéveszthetetlen parfümöt kapsz, ami minden érzékedet kényeztetni fogja, bárhol is fújd magadra! 

Estée Lauder Pleasures EdP 29 290 Ft/30 ml (Douglas)
Estée Lauder Pleasures EdP 29 290 Ft/30 ml (Douglas)

Burberry Her Petals

Következzen egy drágább kategóriájú, de annál különlegesebb parfüm! Képzeld el az ibolyát piros gyümölcsökkel és jázminnal keverve. Tetszik? Pont ezt kapod meg ebben a félelmetesen jó parfümben. Csak, hogy elképzeld, milyen menő ez a parfüm „Gyönyörű és édes illat. Ideális tavaszra vagy nyárra.”; „Félelmetes illat! A Burberry egyik TOP-ja!”; „Nőies, finom, vonzó! Az illatok tökéletes kombinációja”. Ezek olvasva tutira megéri rá gyűjteni!

Burberry Her Petals EdP 50 940 Ft/88 ml (Notino)
Burberry Her Petals EdP 50 940 Ft/88 ml (Notino)

Via