Bár a parfümériák tele vannak jobbnál jobb vattacukros, vaníliás és púderes parfümökkel, egyben biztosan megegyezhetünk: a gyümölcsös parfümök zamatos illatát semmi sem körözheti le! Így van ez az ínycsiklandozó epres parfümökkel és a most következő cseresznyés illatokkal is, melyeket nemcsak mi, nők imádunk, hanem a pasik is rajonganak értük. Következzenek is a legjobbak!

Dolce & Gabbana Q

Elsőként nézzünk is egy újdonságot, a Dolce & Gabbana Q nevű parfümjét, ami 2023-ban jelent meg! A női parfümök királynőjének is szokták hívni – erre utal a Q betű (az angol queen rövidítése, magyarul királynő), de maga az illat is, ami a csodás üvegcsében rejlik. Az alapja citrusos-vérnarancsos, amit tömény cseresznyével tettek még pompásabbá a készítők. A vélemények szerint ha a csuklódra fújod, még órák múlva is olyan, mintha egy tál frissen mosott cseresznyét fognál a kezedben... Jól hangzik! 

Dolce & Gabbana Q by Docle & Gabbana EdP 31 990 Ft/30 ml (Douglas)
Dolce & Gabbana Q by Docle & Gabbana EdP 31 990 Ft/30 ml (Douglas)

Tom Ford Electric Cherry

Tömény cseresznyére vágysz? Akkor ezt a nagysikerű Tom Ford parfümöt neked találták ki! Nem olcsó, de megéri az árát: a szakértők szerint ez a legjobb cseresznyés illat, amit most venni lehet. Édes, gyümölcsös aromájú parfümről van szó, ami tökéletes mindennapi viselet a meleg tavaszi-nyári napokra. hogy mi van benne? A cseresznyén kívül egy kis jázmin virág, pézsma és rózsaszín bors, ami egyszerre teszi karakteressé és lággyá ezt a nagyon finom, nőies illatot.

Tom Ford Electric Cherry EdP 81 490 Ft/30 ml (Douglas)
Tom Ford Electric Cherry EdP 81 490 Ft/30 ml (Douglas)

Carolina Herrera Very Good Girl Glam 

Carolina Herrara történelmet írt a Good Girl-parfümökkel: szinte mindegyik változat elképesztően jó! Ha viszont a téli glam helyett a trópusokra vágynál, akkor a kékes üvegű darabokat cseréld le erre a csillogó, pirosas verzióra, ami az édes cseresznyét, a rózsát, a jázmin virágot és persze, a madagaszkári vaníliát keveri egymással! Nagyon nőies illat, nem túl édes, mégis nagyon kedves, a pasik is imádják, szóval érdemes kipróbálnod, ha szereted a finom illatú parfümöket.

Carolina Herrera Very Good Girl Glam EdP 30 990 Ft/30 ml (Douglas)
Carolina Herrera Very Good Girl Glam EdP 30 990 Ft/30 ml (Douglas)

 Lancôme La Nuit Trésor Intense 

Az ikonikus Trésor parfümök egyik legújabb változatát hoztuk el a válogatásunkba, ami nem is olyan rég, 2022-ben jelent csak meg, de máris minden idők legjobb cseresznye aromás parfümjeként emlegetik! Képzeld el egy csokor rózsát, amit finoman cseresznyével édesítenek meg – ez a La Nuit Trésot Intense! Szexis és dögös illat, télre, nyárra, minden évszakra, különleges alkalmakra, vagy csak akkor, ha éppen a femme fatale-korszakodat éled! 

Lancôme La Nuit Trésor Intense EdP 29 990 Ft/30 ml (Douglas)
Lancôme La Nuit Trésor Intense EdP 29 990 Ft/30 ml (Douglas)

Yves Saint Laurent Black Opium Over Red

Nagyon-nagyon friss, új kiadású, 2024-es parfümről van szó: Magyarországon még csak pár hete kapható a Black Opium Over Red, ami egy vaníliás-cseresznyés parfüm. Ha szereted az eredeti Black Opiumot, ez is be fog jönni, mert lényegében ugyanolyan a kettő, csak ebben van egy kis édes cseresznye, ami szuper választás lehet tavaszra. Édes, meleg és kényelmes benyomást tesz ránk ez a parfüm, a mindennapokra is tökéletes, nagyon bele lehet szeretni! 

Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum Over Red EdP 36 490 Ft/30 ml (Douglas)
Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum Over Red EdP 36 490 Ft/30 ml (Douglas)

Via