Már többször írtunk a különleges illatú parfümökről, melyek még a pasikat is valósággal megbabonázzák. Vannak olyan illatok, melyekkel tényleg nagyon könnyedén felhívhatod magadra a figyelmet, valósággal vonzzák az embereket, így egy randin is nagyobb sikered lehet velük!

Ezeknek a parfümöknek egyik pasi sem tud ellenállni 

A feromonos parfümöket biztosan nem kell bemutatnunk, hiszen ezek tényleg nagyon különleges illatok. Olyan összetevőket tartalmaznak, melyek a bőrrel érintkezve sokkal feltűnőbbé, csábítóbbá válnak. Érthető okoknál fogva sokan szeretik ezeket a parfümöket, hiszen nincs olyan, aki ellen tudna nekik állni. 

Pure Instinct CRAVE Roll-On The Original Pheromon Infused Essential Oil Parfum Cologne

Ha pörgetted a TikTokot az utóbbi időben, akkor biztosan találkoztál már ezzel a parfümmel. Azok, akik kipróbálták, azt mondják, hogy olyan, mintha egy szerelmi tonik lenne, és nincs olyan randipartner, aki közömbös tud maradni. A benne található feromonok nagyszerűen passzolnak a bőr pH-értékéhez, és ami a legjobb, akár a kedvenc parfümöddel is keverheted! 

L'ARISÉ 119 – Damen Eau de Parfum

A L'ARISÉ az egyik legnépszerűbb márka, ha feromonos parfümről van szó, sok illata van, de 119-ért rajong a legtöbb nő. A szívjegyben többek között arab jázmin és kasmírfa került felhasználásra, az alapjegye borostyán. Egy kifejezetten csábító, különleges illat, amit senki sem felejt el. 

Shiatsu - Pheromone und Duft 

A Shiatsu parfüm természetes hatóanyagokból áll, amelyek képesek utánozni a feromonokat. A mesterséges szexferomont a lótusz és a cseresznye gyümölcsös-virágos keveréke támogatja, ami tudat alatt vonzza a pasikat. 


Via