Senki nem promózza úgy a saját albumát, mint Jennifer Lopez! Az énekesnő egy brutál jól felépített kampányt tervezett meg, ami már két éve zajlik!

Az énekesnő még 2022-ben jelentette be, hogy új nagylemezzel tér vissza, ami a This Is Me...Then albumának 20. évfordulója alkalmából egy folytatás lesz. Majd egy év múlva, 2023. nyarán elárulta, mi lesz a címe. Aztán újabb fél év telt el, amikor is megmutatta az album borítóját és kiadta a lemezről az első számát (Can't Get Enough).

Még nem jelent meg Jennifer Lopez nagylemeze, de már most siker

A This Is Me...Now február 16-án debütál, de máris itt a második klip! JLo készített ugyanis a Can' Get Enough-nak egy remix verziót is egy feltörekvő rapper csajszival, Lattóval, ehhez pedig videó is készült. Az egészet egy brutál dögös teaserrel harangozta be vasárnap, majd hétfőn elérhetővé vált az énekesnő a YouTube csatornáján.

A klip annyira szexi lett, hogy rendesen zavarba jön, aki megnézi. JLo elképesztő formában van, és ezt meg is mutatja! Ráadásul a pikáns jelenetektől sem riadt vissza. Töbsször látható egy nagy francia ágyban, ahogy magát simogatja, de az egyik táncos jelenetben totál átlátszó melltartóban villant nagyokat.

De hogy ne csak mindig JLo testéről essék szó, a dal is szuper lett, a kommentelők többsége azt írja, sokkal jobb az eredeti esküvős verziónál! (És tényleg jól áll neki a rap betét, és a feszesebb dallamok.) Ezt pedig lájkokkal és végtelenített lejátszással honorálták a rajongók, ugyanis néhány óra leforgása alatt közel fél millióan látták a klipet, több ezren kommentelték, több tízezren lájkolták. És ezek a számok csak nőnek!

És itt az eredeti verzió:

Szavazás