Nem kérdés, Jennifer Lopez és Ben Affleck jelenleg Hollywood álompárja! Ami nem is csoda, hiszen csak úgy sugárzik belőlók a boldogság, és láthatóan szerelmesebbek, mint valaha. Talán pont ezért foglalkoztat mindenkit a kérdés, hogy 20 évvel ezelőtt miért nem jött össze a dolog, most pedig miért működik?

Jennifer Lopez végre választ adott a kérdésre

JLo és Ben Affleck a kétezres évek elején is álompárnak számítottak, mindenki biztosra vette, hogy ők bizony együtt fognak megöregedni. Majd 2003-ban, nem sokkal a nagy nap előtt lefújták az esküvőjüket, 2004-ben pedig végül szakítottak is. 

Az énekesnő most a The Kyle And Jackie O Show-ban beszélt arról, miért kellett 20 évet várniuk arra, hogy végre működjön köztük a dolog. Elmondta, hogy élete legnehezebb döntése volt anno a szakítás egy olyan emberrel, akiről már akkor tudta, hogy élete szerelme.

Nagyon nehéz volt, igazán szomorú pillanat volt elengedni valakit, akit igazán szeretsz, mert egyszerűen képtelen vagy megoldani...

Ennek ellenére úgy gondolja, jó döntést hoztak, mivel akkor még nem álltak készen. Az ezt követő időszakban mindketten családot alapítottak, gyerekeik lettek, több jó és rossz kapcsolatuk volt, ami JLo szerint mind szükséges volt ahhoz, hogy megérjenek a közös boldogságra.

Növekednünk kellett, és más dolgokat kellett csinálnunk (...). Mindketten más irányba mentünk, új kapcsolataink lettek, és gyerekeink születtek más emberektől. De én valahogy mindig úgy gondoltam, hogy 'Oh, Ő volt az Igazi', és ez így votl akkor is, amikor újra találkoztunk 

– mondta az énekesnő, aki hozzátette, hogy a gyerekei születése és a zátonyra futott kapcsolatai mind segítették, hogy jobban megismerje saját magát, céltudatosabb és magabiztosabb legyen. Elmondása szerint akkor toppant be Ben az életébe ismét, amikor már elfogadta saját magát és egyedül is jól érezte magát a bőrében.

Azt mondtam: oké, hogy egyedül vagyok, jól vagyok, szeretem az életemet. És amikor eljutottam erre a pontra, azt hiszem, akkor nyílt meg előttem az univerzum, és az olyan volt, hogy 'rendben, most készen áll'...

Via