Jennifer Garner nem akárhova vitte el Jennifer Lopez gyermekeit, ezzel a lépéssel pedig alaposan meglepett mindenkit. 

Jennifer Lopez gyerekei különleges programon vettek részt

Jennifer Garner úgy döntött, hogy leszámol azzal a mítosszal, miszerint az elvált szülők gyermekei nem élhetnek boldog, teljes életet. Bebizonyította, hogy ők egy nagy boldog család, és elvitte Jennifer Lopez gyermekeit Disneylandbe, akikkel láthatóan jó a viszonya. Gernernek egyébként 2 lánya, és egy fia született Ben Affleck-től, a gyerekek között jó a kapcsolat, sok időt töltenek el Jennifer Lopez ikreivel.

A minap a gyerkőcök egy kalandos napot töltöttek együtt Jennifer Garner társaságában, ami bizonyítja, hogy a színésznő és Ben között nincsenek már problémák, és mind a ketten kiveszik a részüket a gyereknevelésből. Ennek nagy valószínűséggel Jennifer Lopez is örül, korábban egy interjúban elárulta, hogy a nevelés egy összetett feladat, ami sokszor nem könnyű.

Ma már jó a kapcsolat 

Jennifer Garner még 2005-ben ment feleségül Ben Affleck-hez, 2015-ben különköltöztek 2018-ban pedig elváltak, ugyanis a Batman sztárja alkoholproblémákkal küzdött, és eltávolodtak egymástól feleségével. Házasságukból három gyermekük született. Egyes források szerint Garner tisztában van vele, hogy  válságban van Lopez és Affleck kapcsolata, ezért minél több időt tölt a gyerekekkel.

Az utóbbi időben napvilágot látott számtalan pletyka, miszerint máris romokban van a két sztár házassága. A nyilvánosság előtt többször is összekaptak, ám egy informátor szerint nincs semmilyen probéma, csak Lopez kihívó öltözéke miatt ment többször is a vita, és boldogabbak, mint valaha. 


via