Los Angelesben már bemutatták Jennifer Lopez új filmjét, ami a This Is Me... Now: A Love Story címet kapta. A premierre férjével, Ben Affleck-kel érkezett, bevonulásuk pedig felért egy szerelmi vallomással

Jennifer Lopez elképesztően gyönyörű volt

A páros kézenfogva vonult be a vörös szőnyegen, és olyan szerelmesen néztek egymásra, akárcsak a mesékben. Ben Afflecken kifejezetten látszott, hogy odavan a feleségéért és elképesztően büszke rá (egy ponton félreállt, és percekig videózta a szőnyeg mellől az énekesnőt a mobiljával, míg fotósok tömkelege kattintgatott). Ez persze nem is csoda, hiszen JLo sikert sikerre halmoz, nem mellesleg káprázatos volt az outfitje a preimeren.

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

JLo egy fekete pánt nélküli bodyt viselt, amihez egy átlátszó fekete csillogó szoknyarész is tartozott, amit körbe az összes csillagjegy díszített. Érdekesség, hogy az énekesnő Oroszlán, ahogyan Ben Affleck is, így egyértelmű, hogy ez a jegy volt középen, a legfeltűnőbb helyen.

Fotó: Lionel Hahn/WireImage/Getty Images

A film egyébként a hamarosan megjelenő This Is Me... Now című albumának egyfajta vizuális kiegészítése. JLo néhány nappal ezelőtt úgy nyilatkozott, hogy a Ben Affleck-kel való szerelme adott ihletet hozzá, és több valós életeseményt is tartalmaz.

Via