Érdekes dolgokat mondott David Beckham a napokban, amikor szerepelt James Corden műsorvezető This Life of Mine című műsorában. A volt focista arról beszélt többek között, hogyan ismerkedett meg későbbi feleségével, Posh Spice-szal, akinek a polgári neve akkor még Victoria Adams volt.

David Beckham vallomása

Magánéletük minden részletét persze nem ismerhetjük, de az kétségtelen, hogy csaknem negyedszázada együtt vannak már Beckhamék és meglehetősen boldognak tűnnek mind a ketten. Igen, idén júliusban már a 25. házassági évfordulójukat ünneplik majd. Nem sok pár mondhatja el ez magáról, főleg nem celebkörökben. Beckhamék házasságának sikere most még nagyobb csodának tűnhet annak fényében, hogy a volt futballista a rádióműsorban azt vallotta be, hogy annak idején igazából azt sem tudta, kit vesz el feleségül, mert csak annyi gondolata volt saját menyasszonyáról, hogy mennyire bejön neki.

Tényleg csak tetszett nekem. Tényleg. Csak rajongtam érte. Nem tudtam, hogy milyen ember. Igazából csak nagyon bejött nekem is, mint a legtöbb embernek abban az időben, és én is tudtam, hogy hogy kit veszek feleségül vagy kivel fogom leélni életem hátralévő részét

– vallja be David Beckham a műsorban. Persze azóta az elmúlt évtizedek során azért volt már némi alkalmuk egy kicsit közelebbről megismerni egymást, és hát hatalmas mázli, de Beckhamék úgy találták, hogy a lila köd szertefoszlása után is szeretik egymást. David Beckham így áradozik a feleségéről:

szeretem az erős nőket, és szeretem benne, hogy keményen dolgozik. Szeretem, hogy nagyszerű anya. Tetszik, hogy néha, csomószor ő gondoskodik émrólam, és hát megteremtettük ezt az életet négy csodálatos gyerekkel, akik a legfontosabbak az életünkben, ezért választottam Victoriát... Gyakorlatilag ő irányítja a családot.

Awwwwwww 💖

A kedvenc száma a Spice Girlstől...

David Beckham azt is feleleveníti az interjúban, hogy ő már 1996 őszén tudta, hogy neki Posh Spice-ot kell feleségül vennie. Az együttes második slágere volt a Wannabe után a Say You'll Be There, és a focista azt mondja, ezt a klipet nézték éppen a tévében, és ő már akkor rámondta, hogy azt a feketeruhásat fogja feleségül venni.

Via