Közeledik a Super Bowl, így egyre több cég mutatja be a nagy meccsre készített reklámját. A legelsőben David Beckham és Victoria is szerepelnek. A rajongók pedig egyenesen imádják

Ezért nevet mindenki David Beckham és Victoria videóján 

A sztárpár az új reklámban saját magát parodizálja ki. Victoria hónapokkal ezelőtt a Netflix dokusorozatban azt állította, hogy munkásosztályból származik, amit nehezen hittek el a rajongók. Főként miután kiderült, hogy egy Rolls-Royce-t vezetett az apja a ’80-as években és azzal járt iskolába. Erre a dologra David hívta fel viccesen a figyelmét. 

Azóta már többször viccelődtek ezzel, David még oda is szúrt a feleségének egy luxusvacsora alkalmával. A poént nem engedték el, mivel ebben a reklámban is ez a koncepció. Victoria Rolls-Royce feliratú pólót visel, David pedig ugyanúgy a háttérben marad, mint a Netflix dokusorozatában. 

@victoriabeckham Before I forget… @David Beckham and I filmed a little something for the Hockey Bowl. We can’t wait for you to see it!! Oh, and Jessica Aniston is going to be in it too!! Kisses xx #JenniferAniston @Uber Eats @Uber  #UberEatspartner ♬ original sound - Victoria Beckham

Victoria és David a reklámban elfelejtik a Super Bowl nevét, és azt is, hogy az Uber Eats, aminek a videó készült, melyik sztárt szerződtette le. Így egészen egyszerűen csak Jessica Anistonnak hívják. 

A pár másodperces videó hatalmas sikert aratott, a rajongók pedig szó szerint imádták. Rengeteg komment érkezett alá, sokan kiemelték, imádják David és Victoria humorát. Míg mások rákerestek Jessica Anistonra. 


Via