3 olyan tippet hoztunk, amely bebizonyítja, hogy nem is kell nagy erőfeszítést tenned a saját boldogságodért. A legboldogabb emberek ugyanis ezt a 3 trükköt vetik be napi szinten, és nekik működik.

Mosolyogj többet!

Azt kapod vissza, amit adsz. Éppen ezért soha ne bízd a véletlenre, mosolyogj. Örülj a napsütésnek, örülj a jó időnek, örülj annak, ha jó volt a reggeli kávéd, vagy beszélhettél pár szót a barátnőddel. Ha mosolyogsz, mindenki azt érzi majd, hogy pozitív energiát árasztasz, ezzel pedig mások napját is feldobhatod. Ki ne szeretne, egy igazi energiabomba közelében lenni? Ha mosolyogsz, az a testednek is jelzi, hogy minden rendben.

Napi sport

Mindenkinek nehéz rávennie magát a sportolásra, hidd el, hogy még a kondiőrülteknek is vannak olyan napjaik, amikor semmi kedvük az edzéshez. Pedig napi 30 perc rengeteget javíthat az életminőségeden, és tedd a szívedre a kezed, ez tényleg mindenkinek belefér. Válaszd ki azt a mozgásformát, ami tényleg feltölt, hidd el, nem kell hogy feltétlenül megerőltető legyen. Ám ha élvezed azt amit csinálsz, úgy teszel az egészségedért, hogy közben még jobb kedved is lesz.

Aludj többet!

El sem tudod képzelni, hogy a konfliktusoknak milyen nagy százaléka adódik abból, hogy valaki éhes, vagy fáradt. Éppen ezért ne bízd a véletlenre, mennyire vagy kipihent, és milyen az energiaszinted! Hidd el, hogyha éjszaka pihentetően alszol, sokkal kedvesebb leszel másokkal, és még magaddal is elfogadóbbá válhatsz. Aludj, és ne sajnáld az időt a pihenésre, mert az ugyanúgy kell!

via