Mit látsz meg először a képen? Ez a személyiségteszt elmondja, mennyire kellene aktív szociális életet élned, hogy maxon legyen a boldogságszinted!

Fotó: brigitte.de

Baba

Egyedül érzed magad a legjobban, neked nem kell társaság ahhoz, hogy jól legyél. Attól még, hogy magadban töltesz időt, nem gondolod úgy, hogy magányos vagy. Ezen nem is kell változtatnod, ameddig téged ez tölt fel, ne erőltesd magadra az aktív társasági életet, és ne legyen bűntudatod, ha a buli helyett egy jó könyvet választasz. 

A pár

Ha a párt szúrtad ki először a képen, akkor az tesz boldoggá, ha kis csoportban, a szűk baráti köröddel töltheted az idődet. Szívesen mozdulsz ki, ha a biztonságos, belső köröd teszi ki a vendégkört. 3-4 emberrel töltődsz a legjobban, az ennél nagyobb események már inkább szorongást váltanak ki belőled. 

A fa

Akik a fát látták meg először, na ők tényleg a parti lelkei! Nekik nem kell kétszer mondani, ha valamihez kedved van, tutira nyitottak lesznek rá. Nekik az a lényeg, hogy a tömeggel együtt, nagy társaságokban tölthessék az estéket, és nekik legyen a legtöbb barátjuk. Mindenhol középpontba kerülnek, ami nem meglepő.

via