Valódi stílusikonnak számítanak a francia nők, hiszen az öltözködésük mindig egyedi, elegáns és nem utolsó sorban nőies. A trükkjeiket érdemes ellesni, főként ezt a hármat, mivel ezeket még a pasik is imádják! 

Kevés kiegészítő 

A francia nők nem vetik meg az ékszereket, extrémebb táskákat és cipőket, de mindig nagyon óvatosan keverik ezeket. Sosem viselnek túlzó darabokat, hiszen ettől könnyen nevetségessé válhat a szettjük. Ékszerek tekintetében a minimalizmusra törekednek, a visszafogott darabokkal könnyedén feldobhatják a szettjeiket. 

Visszafogott kivágások 

Nem vetik meg a szexi darabokat, de ez nem is jelenti azt, hogy túl sokat mutatnának magukból. A francia nők a kivágott felsőket mondjuk visszafogott nadrágokkal vagy szoknyákkal kombinálják. Sosem esnek túlzásba, és nem akarják bebizonyítani minden áron, hogy mennyire szexik. Imádják például az alakkövető ruhákat, melyekkel könnyű felhívni magunkra a figyelmet. 

Megfelelő ruhadarabok 

A szetted nem csak azon múlik, hogy mennyi trendi darabot viselsz. Nagyon fontos, hogy az összeválogatott ruhák passzoljanak az alakodhoz, testtípusodhoz, és kihangsúlyozzák az adottságait. Ha például vékony a derekad, akkor ezt érdemes kiemelned ruhákkal, vagy éppen övekkel. A megfelelően passzoló ruháknak köszönhetően az önbizalmad is nagyobb lesz, ami mindenkinek fel fog tűnni!


Via