A francia nőknek remek érzékük van ahhoz, mikor hogyan illik megjelenni. Most éppen a hajmosási rutinjukért van oda a világ!

A franciák külseje mindig makulátlan

Te is gondolkodtál már azon, hogy hogyan csinálják a francia nők, hogy mindig tökéletes a külsejük? Pont annyi és olyan smink van rajtuk, amennyi kell. A hajuk volumene mintha csak a fodrásztól jönnének, és mindig úgy áll, ahogyan kell. De hogyan csinálják? Nos, a válasz nem a méregdrága szalonokban, hanem otthon keresendő. 

Az emberek azt gondolják, egy sampon akkor jó, ha nagyon-nagyon habos, amikor felviszik. Pedig ez egyáltalán nem igaz, a hatását nem befolyásolja. A francia nők sem gondolják, hogy ennek az állításnak lenne alapja, ők inkább csak finoman a tövekbe masszírozzák a sampont habosítás nélkül. 

A túl habos sampon csak szárít

A túl sok sampon és hab ugyanis csak kiszárítja a hajat, amitől kezelhetetlen lesz, és ami a színét is sokkal fakóbbá teszi. A sampon franciákra jellemző használata azonban nagyon kímélő a tincsekkel, nem mellesleg, a pénztárcádat is kíméli. 

Miután felvitted a tövekre a sampont, fésüld át egy széles fésűvel, öblítsd ki, és szárítsd meg - ha hosszútávon így alkalmazod, gyorsan látod majd az eredményeket! Természetesen a legjobb, ha a balzsam, valamint a hidratáló maszk sem marad ki! Sőt, a szorgalmasabbak még a hajon maradó pakolást is tehetnek fel. 

via