Elkezdődött a párizsi divathét, így a legmenőbb hírességek megérkeztek a francia fővárosba. A meghívottak listájáról Palvin Barbi sem hiányozhat, aki részt vett az Etam bemutatóján, a szettjével pedig még több rajongót szerzett magának! 

Palvin Barbi csodás szettben jelent meg Párizsban 

A magyar modell a bemutatóra feketében érkezett, egy miniszoknyát és átlátszó felsőt viselt. A sejtelmes anyagnak köszönhetően megvillantotta a melltartóját, ami csak még izgalmasabbá tette a szettjét. A masnis blúz kifejezetten visszafogott lenne, ha nem ennyire merész anyagból készült volna. Természetesen a szoknyája mellett sem mehetünk el szó nélkül, hiszen a bőr miniszoknyát alul műszőrme díszíti, ami a ’90-es évek egyik legvagányabb fazonmegoldása volt. 

Palvin Barbi egész szettjéből árad a ’90-es évek hangulata, ezt a csizmája és a frizurája csak tovább erősítik. A fodrásza, aki egyben barátja is, Owen Gould egy magas oldalcopfot készített neki, ami csodásan passzol az összeállításhoz. A sminkjét Charlotte Prevel nem bonyolította túl, csak barnával hangsúlyozta a magyar modell kék szemét. 

Barbi frizurájából egyébként érdemes inspirálódni, hiszen a Barbie-nak köszönhetően idén ismét nagyon népszerű ez a magas oldalcopf. Ha kedvet kaptál hozzá, akkor itt még többet olvashatsz a trendről!