Amióta az egész világ rózsaszín Barbie-lázban ég, azóta nemcsak a divatipart, hanem a szépségipart is elárasztották a jobbnál jobb Barbie-s frizura ötletek! A most következő ikonikus copfot a Barbie-t alakító Margot Robbie a filmben is és a premiereken is viselte, sőt, állítása szerint annyira szereti, hogy még a hétköznapokon is rendszeresen hordja, mikor amúgy nem is veszik a kamerák. Te is imádni fogod, úgyhogy mutatjuk is! 

A Barbie-copfot a sztárok is imádják

A Barbie-copf elkészítése rendkívül egyszerű: a legtöbb copfos hajtrenddel szemben pedig abszolút nem lesz sportos az összhatást, hiszen egy kifejezetten szexis, nőies frizuráról van szó. 

Nem meglepő, hogy a sztárok is imádják: Vanessa Hudgens, Paris Hilton, Bella Hadid és címlaplányunk, Nicola Peltz Beckham is hordta már az elmúlt pár hétben ezt a menő frizut, ami szinte mindenkinek remekül áll! 

Nagyon egyszerűen elkészíthető ez a csinos copf

A fodrászok szerint a Barbie-copf azért olyan népszerű, mert keretet ad az arcnak, egységesíti a haj összképét, de a pasik is imádják a nőkön, mert nagyon szexis és kacér benyomást kelt. Kicsit olyan érzést kel, mintha fel is lenne a kötve a haj, meg nem is, ezért nem meglepő, hogy olyan népszerű.

A kánikulában ráadásul hihetetlenül praktikus egy ilyen nyári haj, mert a hajkoronád nem fog a válladra lapulni vagy a tarkódra izzadni a nagy hőségben. Mutatjuk is, hogyan tudod magadnak elkészíteni ezt a frizurát lépésről lépésre!

A Barbie-copf lépésről lépésre

  1. Először is jól fésüld ki a hajadat, majd fújj rá hajspray-t!
  2. Ezek után válaszd szét a hajadat oldalt, olyan irányban, ahogyan azt Paris és Vanessa frizuráján látod!
  3. A hajad egyik feléd fésüld hátra, a másikat pedig finoman tupírozd fel a töveknél, fésüld ki jól és simítsd előre.
  4. Kösd fel a hajadat jó magasra egy a hajszíneddel megegyező színű hajgumival! 
  5. A még extrább hatásért süsd vagy csavard be a hajad alját, így nagyon cukin fog hullámozni a hajad vége. Készen is vagy!

Via