Mióta elkezdődött a Barbie-film sajtókörútja, Margot Robbie csupa rózsaszín, Barbie-ruhában jelenik meg a fotósok előtt. Nem csupán pink szettekben lép a vörös szőnyegre, mivel a ruháit valóban az egykori Barbie-k inspirálták. A mostani rózsaszín szettel mindenkit elkápráztatott

Margot Robbie rózsaszín ruháját imádják a rajongók 

A sztár az elmúlt hetekben már megmutatta, hogy Barbie ruhatára tartogat izgalmakat. Számos olyan szettet viselt, amit eredetileg a Barbie-babákra gyártottak. A film Los Angelesben megrendezett premierjére egy fekete, csillogó ruhát választott, amit a Schiaparelli tervezett, és eredetileg az 1960-ben kiadott Solo in the Spotlight Barbie viselte. A szett nagy sikert aratott, de a legújabb ruhájával mindent túlszárnyalt.

Megtartották a Barbie-film londoni premierjét, a vörös, vagyis pink szőnyegre Margot Robbie egy rózsaszín szettben érkezett. A babarózsaszín estélyit a Vivienne Westwood divatház tervezte, a kiindulási alap pedig a Barbie Enchanted Evening 1960 Fashion Doll volt. 

barbie-margot-robbie-2023
Lia Toby / Getty Images

A ruha fényes anyagból készült, követi Margot alakját, és van egy rövidebb uszálya, amit egy rózsával rögzítettek a derekán. A szetthez tartozott fehér kesztyű, és egy fodros stóla, amitől igazán elegánssá vált. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Check the Tag (@checkthetag) által megosztott bejegyzés

A rajongók imádták a színésznő szettjét, és nagyon sokan dicsérik a kreativitását, amiért mindig a népszerű Barbie-babák ruháinak élethű verzióiban lép a vörös szőnyegre. Kíváncsiak vagyunk, legközelebb mit választ! 


Via