Dua Lipa énekli az új Barbie-film betétdalát, ezért természetesen a premieren is bérelt helye volt. Ám hiába választott magának egy szexi ruhát, a végeredmény sokak szerint megkérdőjelezhető, mennyire lett jó.

Dua Lipa túl sokat mutatott?

Vasárnap este a sztárvilág krémje gyülekezett Los Angelesben, hogy végre megnézhessék a Barbie filmet, amely Margot Robbie főszereplésével készült. Ám nemcsak a színészgárdát tekintve sikerült igazán elitre, na meg drágára a film, a zenén sem spóroltak.

Maga Dua Lipa énekli ugyanis a főcímzenét, aki szintén tiszteletét tette a premieren. Az énekesnő ruhájáért a Bottega Veneta felelt. A szett igazi partyhangulatot idéz, az áttetsző kristályhálós ruha viszont nem aratott akkora sikert, mint várták. 

Nekiestek a kommentelők

A kommentelőknek ugyanis azonnal szemet szúrt, hogy mellben mintha kicsi lenne a ruha, amely sokak szerint félő volt, hogy bármelyik pillanatban előbukkanhatnak. Persze nem mindenki fogalmazott ennyire visszafogottan a kommentszekcióban, voltak, akik még rajongóként is beszóltak Dua Lipának:

Imádom a nőt. Utálom, ahogy most kinéz. 

Nemár. Egy ennyire áttetsző és sokatmutató ruha egy gyerekfilm premierjére? Miért nem szólt neki senki, hogy ezt ne?

Méghogy sellő... Ezzel a szettel is csak Rihannát koppintja!

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vogue (@voguemagazine) által megosztott bejegyzés