Az egész világ Barbie-lázban ég, hiszen hamarosan a mozikba kerül a Barbie, ami az év legjobban várt filmje. Dua Lipa is szerepel benne, így nem is csoda, hogy a szezon legcsillogóbb, legcsajosabb bikinijét ő vette fel. 

Mindenki imádja Dua Lipa bikinijét 

A celeb régóta a Versace egyik arca, így már meg sem lepődünk, hogy a legmenőbb darabokat mindig vele mutatja be az olasz divatház. Most az énekesnő a nyári kampányban szerepel, az egyik fotón pedig egy nagyon szexi rózsaszín bikinit visel. A fürdőruha csillog, és ha ez még nem lenne elég, akkor hagyományos pántok helyett arany láncokkal kell megkötni. 

Kifejezetten szexi darab, nem csoda, hogy mindenkinek megragadta a figyelmét, az pedig csak plusz, hogy mennyire csillog. A Versace bikinije egyébként nem olcsó, aki szeretné megvásárolni, annak 4000 dollárt kell érte fizetnie. 

Ettől függetlenül nagyon sok hasonló bikinire bukkanhatsz idén az üzletekben, hiszen a klasszikus háromszög felső ismét nagyon divatos. A Y2K trendnek köszönhetően visszatértek a fényes, csillogó anyagok, így garantáltan mindenki rád figyel majd a strandon. Ha pedig imádod a rózsaszínt, akkor válaszd a Barbie-stílust! 


Via