Hamarosan a mozikba kerül a Barbie-film, ami a nyár legrózsaszínebb filmje lesz. Ha ez még nem lenne elég, akkor egy napra bárki kiveheti a tökéletes Barbie álomházat, amiért még fizetni sem kell.

Kiadó Barbie otthona

A rózsaszínű Barbie-ház nem először bukkan fel az Airbnb-n. Korábban már ki lehetett venni, de akkor még nem volt ennyire pink. A film miatt teljesen átalakították, és valójában ez most Ken otthona. Korábban Barbie foglalkozásaival lehetett megismerkedni, a látogatók sétálhattak a gardróbjában. Most Ken hobbijait nézheted meg, és akár még a görkorcsolyájával is mehetsz egy kört. 

barbie-alomhaz-2023
Fotó: Airbnb

A Barbie álomház Malibuban van, csodás kilátás nyílik az óceánra, így valóban páratlan élményt nyújt. Sajnos csak limitált ideig elérhető, mindössze két vendégnek adják ki, akik egy-egy éjszakát tölthetnek el a házban. Július 21-én nyitja meg a kapuit, és egy nappal később már be is zár. Jó hír, hogy nem kell fizetni a szállásért, július 17-ig lehet jelentkezni, utána sorsolják ki a nyerteseket. 

barbie-alomhaz-2023
Fotó: Airbnb

A lakást teljesen átalakították, van diszkó, grillterasz, és a hálószobában is elvégeztek pár változtatást. Természetesen a csúszda sem hiányozhat, anélkül nincs Barbie álomház. 

Készültek igazi álomházak 

Margot Robbie pár héttel ezelőtt mutatta meg a film díszletét, akkor mesélt pár részletet a forgatásról. A színésznő bemutatta a helyszínt, és azt is elárulta, hogy imádta a csúszdát, amin Barbie minden reggel lecsúszott. 

A forgatáshoz több álomházat készítettek, érdekesség, hogy nincsenek valódi falak, így mindenkit látja egymást folyton. 


Via