Július 20-tól a magyar mozikban is megtekinthető a Barbie, ami az év egyik legjobban várt filmje. Az elmúlt hetekben számos titok derült ki róla, most pedig újabb részlet érkezett a filmből. 

Friss előzetes érkezett a Barbie-filmhez

Már kevesebb, mint egy hónap van a filmig, így kiadtak egy újabb részletet. A videóban Barbie, vagyis Margot Robbie látható, amint épp megmutatja Gloriának és Sashának Barbielandet. A videóban egy rózsaszín autóban ülnek, de látjuk őket biciklizni és csónakázni.

Alapvetően mindent, amit a férfiak csinálnak a te világodban, a nők a miénkben. Barbie orvos és ügyvéd, és sokkal több annál

– mondta Barbie az előzetesben a Mattel vezetőjének, akit Will Ferrell alakít a filmben. 

Ez az első alkalom, hogy az emberekről sokkal többet megtudhatunk, az előzetes szerint Will Ferrell is ellátogat Barbielandbe, ahogyan több embert is láthatunk majd a rózsaszín világban. Egy vicces részlet is elhangzik a filmben, amikor Sasha megkérdezi, hogy miért vannak a Kenek, Barbie nem tud a kérdésre válaszolni. Az előzetes alapján nagyon szórakoztató lesz a film, így biztosan mindenki élvezni fogja.

Új dal is hallható benne

A Barbie-filmhez sok új dal készült, ezek közül három már megjelent. A film egyik betétdalát Dua Lipa énekli, de készített a filmhez slágert Karol G, Ava Max és Dominic Fike is. A legújabb előzetesben hallható az Aqua Barbie Girl című dala felújított verzióban. A filmben Nicki Minaj és Ice Spice fogják előadni. 


Via