A Barbie körül már hónapok óta hatalmas a felhajtás, hiszen a fanok nagyon várják, hogy bepillanthassanak Barbie Landbe. Szerencsére a magyar mozikba már július 20-án megérkezik, ezért nem kell sokat várni. 

Izgalmas előzetes érkezett a Barbie-filmhez

Azt már a nyilatkozatokból, forgatási fotókból lehetett tudni, hogy a film nagyon rózsaszín lesz. Később kiderült, hogy Barbie és Ken valamiért átkerülnek a valóságba, ahol egy sor nehézségbe ütköznek. Most, a legújabb előzetesnek köszönhetően pedig bepillanthatunk a kalandjaikba. 

A Greta Gerwig által rendezett film rengeteg vicces fordulatot tartalmaz. Barbie egyik reggel úgy ébred, hogy már nem tud repülni, és ami a legnagyobb tragédia, lapos lett a talpa. Ekkor döbben rá, hogy valami elromlott, így a csillogó bulik helyett elindul, hogy megnézze milyen a valódi világ. Persze a kalandjai nem úgy alakulnak, ahogyan tervezte, az előzetes alapján még börtönbe is kerül egy rövid időre.

Margot Robbie korábban már elárulta, a filmet imádni fogják azok az emberek, akik szeretik a babát. Illetve azok is, akik utálják. Az előzetes alapján már érthető, hogy mire célzott. 

Megjelent az első dal

Az alkotók pár nappal ezelőtt árulták el, hogy rengeteg előadó dala szerepel majd a filmben. Többek között Dua Lipa, Ava Max, Karol G, Charli XCX, Lizzo és Dominic Fike hangja is hallható lesz azon a lemezen, amit külön a filmhez készítettek. 

A legelső kislemez már meg is érkezett, elérhető Dua Lipa Dance The Night című dala, a videóklipben pedig feltűnnek a színészek, és újabb részleteket láthatunk a filmből.