Hivatalosan is befejezték a Barbie film forgatását! Már nem kell sokat várnunk és láthatjuk Margot Robbie-t és Ryan Goslingot a főszerepben. Íme, minden amit tudni tudni lehet a filmről.

Ők lesznek a szereplők

Nos, az egyáltalán nem újdonság, hogy Margot Robbie kapta Barbie szerepét, Ryan Gosling pedig Ken babaként fog tündökölni, hiszen rengeteg fotó látott napvilágot korábban. A produkcióban azonban olyan színészek is szerepet kaptak, mint Kate McKinnon, Alexandra Shipp, America Ferrera, Simu Liu, Emma Mackey és Hari Nef. Ez még azonban nem minden! Will Ferrel egy játékbolt vezérigazgatóját fogja alakítani. 

Dua Lipa is szerepet kapott?

Hűha! Hivatalosan senki sem erősítette meg, de a pletykák szerint Dua Lipa is fel fog tűnni a filmben. Bízzunk benne, hogy igazak a hírek, mert lássuk be kíváncsiak vagyunk, milyen szerepet szántak az énekesnőnek! 

Közzétettek egy fotót

Hivatalosan is befejezték a Barbie film forgatását ebben a hónapban. A film egyik szereplője, Sharon Rooney osztott meg egy fotót a közösségi oldalán.

Barbie, egy igazi ajándék

- írta a bejegyzésében.

Erről fog szólni a film

A film középpontjában egy Barbielandben élő baba áll, aki a tökéletlenségei miatt kénytelen távozni, majd kalandozni indul a való világban, és útközben felfedezi, hogy a tökéletesség valóban csak belül található meg. Ha ez fájdalmasan klisésnek hangzik, érdemes megjegyezni, hogy a feminista szerző, Greta Gerwig (Lady Bird) írja és rendezi is a filmet, partnere, Noah Baumbach (Házassági történet) közreműködésével.

A premierre még várnunk kell 

Habár a forgatásnak vége, sajnos még egy évig nem láthatjuk a filmet. A Warner Bros Pictures a 2022-es Las Vegas-i CinemaConon megerősítette, hogy a film 2023. július 21-én kerül a mozikba az Egyesült Államokban. Arról egyelőre nincs információ,  hogy az európai országokban, mikor lesz a premier. 

Via