Pont szállok be a hibernálókapszulámba, hogy az öntudatlanságból csak a Barbie-film premierjének napján térjek vissza, mert ezt a várakozást most már tényleg nem lehet tovább bírni, de előbb még mutatok egy videót.

Barbie's Dreamhouse

Greta Gerwig a rendezője és Margot Robbie a címszereplője a Barbie című, bemutatás előtt álló filmnek, ami a Mattel ikonikussá vált babájáról szól. A trailer alapján biztosnak tűnik, hogy ez egy extralátványos, extravicces és helyenként igencsak elgondolkodtató mozi lesz, plusz nekem a Lady Bird az egyik kedvenc filmem az utóbbi 10 évből (azt is Greta Gerwig rendezte), szóval bár nem vagyok egy különösebb Barbie-fan, egyszerűen alig várom már, hogy láthassam ezt a filmet.

Margot Robbie vállalta az Architectural Digest című lap kedvéért, hogy megmutatja a díszletet, amiben a Barbie-házban játszódó jeleneteket forgatták. Hát fogalmazzunk úgy, hogy nem érdemes kihagyni ezt a videót. Egy nap sem telt még el, és máris 1,4 millióan látták a riportot a YouTube-on, ebből elég biztosnak tűnik, amit különben is mindenki gondol: a Barbie-filmre, amikor végre a mozikba kerül majd július 21-én, nagyon sokan el fognak menni.

Egyenesen az '50-es évekből

Margot Robbie bemutatja alább, hogy a kunkori vízicsúszdán hogyan lehet lecsúszni a türkizkék medencébe: de a poolban műanyag van, nem víz, hiszen Barbie világában nem léteznek olyan elemek, mint mondjuk víz vagy tűz (vagy föld). Barbie világában a műanyag az első számú őselem.

Greta Gerwig rendezőnő mondja is, hogy Barbie-t az '50-es években alkották meg, így a film szintén erre az időszakra utal vissza. Egészen konkrétan az akkor divatos, 100%-ig stúdióban, mesterséges környezetben, mesterséges fénynél felvett musicalekre, ahol minden mű volt, még a szürreális szépségű égbolt is. Attól még, hogy valami mű, lehet nagyonis őszinte: Gerwig szerint ezekben a kézzel készült világokban pontosan ott van a díszlettervezők és filmalkotók minden érzelme és szeretete.

A videóból olyan izgalmak is kiderülnek még, mint hogy mi van Barbie hűtőjében, és hogy milyen színű a fogkrém a Barbie házban (sokkoló, de NEM rózsaszín!). Kattints a play gombra!

Hát szóval ezt a videót akartam mutatni.

Na és akkor most már tényleg jöhet a hibernálás, viszlát július 21-én!

🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶

Via