Valld be, te is Barbie-lázban égsz, mióta a nyár legrózsaszínebb filmje bekerült a mozikba. Persze ez érthető, hiszen rengeteg márka készült a premierre csajos kiegészítőkkel, így egy darabig még tuti nem felejtjük el a Barbie-filmet. Most pedig elkészítheted a saját babádat!

Így lehetsz te is Barbie! 

A mesterséges intelligenciának hála már szinte bárkiből lehet Barbie. Pár nappal ezelőtt például a királyi család tagjai öltöztek pinkbe, a róluk készült Barbie-babákat itt nézheted meg. Te is kipróbálhatod, nincs más dolgod, mint felkeresni ezt az oldalt, feltölteni magadról egy képet, és válaszolni pár egyszerű kérdésre. 

Válaszd ki a hajad színét, a bőrszínt és még pár apróságot, majd várd meg, amíg az oldal elkészíti a saját Barbie-babád! Nyugi nem tart sokáig, csupán pár percet kell várnod. 

A Cosmo csapata már tesztelte a dolgot, és biztosan állíthatjuk, hogy a virtuális Barbie-babád nagyon fog hasonlítani rád!

Filmposzter is lehetsz

Ha nem volt elég a Barbie-filmből, vagy szeretnél kiposztolni egy menő fotót az Instára, akkor ezen az oldalon elkészítheted a saját filmposztered. Nincs más dolgot, mint csinálni egy selfie-t, vagy feltölteni egy korábbi fotódat, majd megvárni amíg a program elkészíti rólad a képet.