A kánikulában közel se olyan egyszerű szép, ápolt frizurával rendelkezni, mint ahogyan azt elképzeljük: a párától hamarabb zsírosodik a haj; amin a kalapok csak tovább rontanak; a meleg idő pedig fokozott izzadást eredményez, ami miatt legszívesebben naponta mosnánk a hajunkat. Mivel a nagy nyári hőségben nincs is rosszabb annál, ha a hosszú hajad a tarkódra, nyakadra, válladra tapad, ezért olyan frizurákat gyűjtöttünk össze a sztároktól, amik garantáltan nem füllesztenek be és hűssen fognak tartani!

Két lógó tincs elöl

Rendkívül egyszerű a megvalósítása, hiszen el kell választani középen, majd hátra kell fésülnöd a hajadat, amit aztán kontyban rögzíteni tudsz hajgumival vagy hajcsattal. Ezek után óvatosan válassz le egy-egy tincset, ami keretezi az arcodat és már kész is! Különösen szexi lesz az összhatás, ha egy feltűnő, statement fülbevalót viselsz! 

Magasra kötött fonás

Ez már kicsit bonyolultabb, de ha jól megcsinálod, akár napokig kitart! A magasra felkötött copfnak köszönhetően soha, de soha nem lesz melegérzeted a hajadtól, a szoros fonás pedig szépen egyben tartja a hajadat, hogy ne legyenek kusza hajszálad. A végét átlátszó, mini gumival csomózd be és tökéletesen fogsz kinézni! Ez a frizura egyébként strandra és fesztiválokra is szuper, mert biztosan tart, nem zavaró és jól is néz ki.

Kicsi fonások

A sok kicsi fonás még eggyel bonyolultabb művelet, de hasonlóan jól tart, fixál és persze szép, mint az előző kettő frizura. Ráadásul, miután kibontod őket, észvesztően szép, hullámos hajad lesz, amivel szintén tudsz majd villogni! Ha viszont a sok kicsit fonással nem bajlódnál, akkor elég, ha csak néhányat fonsz be, amik keretezni tudják az arcodat, hasonlóan menő hatást fogsz elérni!

Szalagos copfok

Az idei év egyik legmenőbb hajkiegíszétője nem más, mint a szatén szalagok, amiket Hailey Bieber már hónapok óta visel a hajában. Ha a sima copf trúehát túl snassz neked, vagy ha egy kicsit nőiesíteni szeretnéd a klasszikus lófarkos frizurát, akkor válassz egy vagy két szép színes masnit és kösd rá a hajgumidra! Nagyon édes lesz a végeredmény, ráadásul egy telejsen új arcodat fogod mutatni a társaságodban lévők számára is!

Rendezetlen, kusza tincsek

Ha totálisan belefáradtál a kánikulai firzurák készítésébe, akkor csak hagyd kuszán az egészet, hátul pedig gumid be egy kontyba. Ez a Gigi Hadid topmodell által viselt frizura akkor néz ki a legjobban, ha van egy kis frufrud, mert ha azt beszárítod, egy kis volument adhatsz elöl a hajadnak, ami ezt az imádnivaló, kusza tincseket eredményezi.

Nagy konty a fejtetőre

Ne parázd túl, ha végképp nincs semmi ötleted a nagy nyári meleg időkre: csak kösd fel a hajadat jó magasra és minden izzadós problémád megoldódik! Ha nagyon extra akrsz lenni, még két arckeretező tincsed is külön választhatsz, ahogyan azt Camila Cabello tette! 

Szavazás

Via