A rövid frizura nyáron praktikusabb, hiszen kevésbé meleg, bár van, aki mindig a hosszúra esküszik. Egy dolog biztos, a haj - ha nem is gyorsan - de megnő, így érdemes néha kísérletezni, és akár egy merész rövidebb hajat is bevállalni.

Mutatunk pár tippet a nyárra. 


Long bob 

Ha félsz a túl nagy változástól, de mégis rövid, vagy rövidebb hajat szeretnél, akkor a long bob a tökéletes választás. Ez a stílus ugyanis átmenet a hosszú és a rövid között, ha nagyon belejössz a változásba, akkor ennél rövidebb frizurát is vágathatsz.

Oldalt rövid, felül hosszú 

Ez a stílus tökéletes választás azok számára, akik kedvelik a rövid hajat, de szeretnék, ha dús hatású lenne a frizurájuk. Egy ilyen vágásban számos lehetőség rejlik, a szélfútta stílustól a vizes hatásig, minden csak hajformázó kérdése.

„rétegelt” bob

Ez a long bob kicsit becsapós, mert ugyan rövidebb, mint a klasszikus long bob, de hatását tekintve mégis rövid. Ezt réteges hajvágással lehet elérni, az alap frizura rövid, egyes tincseket pedig hosszabban meghagynak. Ettől az összhatás laza és természetes lesz, ráadásul sötét hajszínnél látszólag még extra volument is ad a hajnak. 


Via