Amikor a bőrünkről van szó, a tisztítón és arckrémen kívül egész sor arcápolóval tartjuk karban, többek közt tonikkal, esszenciával, boosterrel, szérummal, szemkörnyékápolóval…  A hőformázástól, festéstől igénybevett hajunknak is többre van szüksége csupán egy jó samponnál és balzsamnál a megfelelő törődéshez. A száraz fénytelen haj, nehezen kezelhető és könnyebben veszít színéből, sok esetben pedig szerkezeti sérülések is megjelenhetnek.

Előtte és utána fotók a Kerastase Fusio-Dose hajápolás után szőke hajon

A vékonyszálú hajnak a megerősítésnél többre van szüksége, gyakran nem jut a növekedéséhez elegendő tápanyaghoz, és a hajvégek töredezettek. A fodrászszalonban igénybe vehető szolgáltatások új generációját jelentő Kérastase Fusio-Dose koncentrált hatóanyagtartalmú hajápoló koktélok a haj teljes átalakulását teszik lehetővé. A személyre szabott hajápoló kezelés a hajad egyedi szükségleteinek képes eleget tenni. 

A szakértő szemével 

A Kérastase Fusio-Dose egy ultra-koncentrált, a bőrápolásból is átvett hatóanyagokat felhasználó szalonszolgáltatás, amely a Concentré és a Booster keverékéből, koktéljából áll össze. A szalonban egy konzultációt követően a fodrász szaktudása és vendég igénye alapján kiválasztjuk a 6 concentré és 5 booster egyikét, ami a leghatékonyabb megoldást nyújtja a hajnak. A Fusio-Dose a haj szerkezeti erősítésében, könnyed táplálásában segít anélkül, hogy elnehezítené azt. Nanotechnológiának köszönhetően a hajra permetezve a hatóanyagok azonnal felszívódnak, ott fejtik ki legmélyebben hatásukat, ahol a haj legjobban igénybe vett, és hosszantartóan segítik ápolni a hajat, extra hatóidő nélkül. Minden típusú és vastagságú hajon alkalmazható a szolgáltatás. A hatása több mosáson keresztül is érezhető, a haj szerkezete pedig minden kezelésnek köszönhetően erősebb lesz. 


- mondta Szabó Bea, hairspecialist, Fodor Szalon.

30 féle személyre szabott Hajápolási megoldás

A Koncentrátum a haj azonnali regenerálásáról gondoskodik, míg a Boosternek (aktivátor) köszönhetően a hatás hosszantartó és maradandó lesz.  A Kérastase Fusio-Dose sokszínűségét az adja, hogy a Koncentrátumok és a Boosterek szabadon variálhatóak, így a fodrász személyre szabottan alkotja meg a vendég elvárásainak és a haja szükségletének megfelelő kombinációt. A fodrász által frissen kikevert koktélnak köszönhetően a hatóanyagok csak a felvitel előtti pillanatban aktiválódnak. Mindössze néhány percünket veszi igénybe, de hatása több hajmosáson át érezhető! A célzott, mélyreható ápolást nyújtó kezelést érdemes havonta megismételni.

Előtte és utána fotók a Kerastase Fusio-Dose hajápolás után barna hajon

Mert nincs két egyforma haj!

A Fusio-Dose a kétféle intenzív hatóanyagbomba elegyítésével komplex ápolást nyújt hajunk elsődleges illetve másodlagos problémájára. A hatféle Koncentrátum a Kérastase 6 legnépszerűbb hajápoló családjának felel meg, kezeli a száraz hajat, a szerkezeti sérüléseket, a fényét vesztett szőkített hajat, a göndör vagy hullámos hajat, a megritkult, töredezésre hajlamos vagy éppen a festett illetve színezett hajat. Az ötféle Booster szépítő, hajápoló hatást fejt ki: tápláló, hajsimító, fényesítő, hajerősítő, intenzív fehérje-helyreállító tulajdonságúak. Bevált bőrápoló hatóanyagokat, többek közt növényi olajat, polipeptideket, tejsavat, E-vitamint tartalmaznak.  Mindez lehetővé teszi, hogy egy hajdiagnózist követően pontosan a hajad egyedi igényeinek megfelelő kezelést állítsa össze a fodrász.  A Liquid Care technológiának köszönhetően azonnali látványos eredményt kapunk, így már egyetlen Fusio Dose szalonkezelés is jelentős pozitív változást eredményezhet hajunk állapotában.

A Fusio-Dose szolgáltatás kizárólag  Kérastase szalonokban elérhető.