Te hullámosítod vagy egyenesíted a hajad? Tudtad, hogy a hajvasaló mindkettőre tökéletes?

Összegyűjtöttünk néhány egyszerű és gyors frizura ötletet, amelyek a rohanós hétköznapokon is könnyedén elkészíthetőek, és csupán egy hajvasalóra lesz szükséged!

 Trópusi nyaralást idéző hullámok

Bár a kánikula még kicsit távol van, az irodában töltött hétfő reggeleken sem kell lemondanunk a nyaralást és a tengert idéző hullámokról. Ennek a frizurának az elkészítéséhez először is válasszuk kisebb részekre a hajat. Ha ezzel megvagyunk, helyezzük tincseinket a simítólapok közé, és nagyjából 5 centinként haladva tekerjük egyszer befelé, majd kifelé a hullámos hatás eléréséért.

A lezser beach wave pontos elkészítési módját  ebben a videóban nézheted meg.

Mint aki most lépett ki a fodrásztól

Ezzel a dús hatást kölcsönző frizurával akármikor úgy érezhetjük magunkat, mint aki most lépett ki a fodrászszalonból. Miután részekre osztottuk a hajunkat, állítsuk hajvasalónkat közepes fokozatra, és kezdjük el a tövektől haladva a hajvasalást. A beszárított, dús hatást úgy tudjuk majd elérni, ha 45 fokos szögben az arcunktól eltartva vasaljuk fürtjeinket.

Az egész folyamat itt megtekinthető!

Selymes simaság az elegáns megjelenésért

Nem maradhat ki az a frizura sem, amire a hajvasalót eredetileg kitalálták: az elegáns, letisztul, egyenes haj. Ehhez ismét csak válasszuk részekre a hajunkat, majd hajtípustól függően közepes vagy magas fokozaton a tövekhez a lehető legközelebb kezdve kezdjük el vasalni. Befejezésként a hajvasaló 45 fokos forgatásával keretet adhatunk arcunknak tincseink segítségével.

Az elegánsan sima frizura elkészítését ide kattintva találod.

Néhány további jó tanács a hatékonyabb hajvasaláshoz:

  • fésüld ki és oszd részekre a hajad: így egyenletes lesz a frizurád. A göndör, vastag szálú hajnál minél kisebb szekciókkal dolgozunk, annál látványosabb eredményt érhetünk el.
  • ha a hajvégeket szeretnéd befelé formázni, döntsd meg 45 fokos szögben a hajvasalót.
  • ha pedig tartást szeretnél adni a frufrudnak, először emeld meg azt a hajvasalóval, majd pedig finoman forgatva húzd le.

Dyson Corrale: simít, göndörít, kímél

A Dyson Corrale mangán-réz ötvözetű lapjait úgy tervezték, hogy rugalmasak legyenek, így összegyűjtik a hajat. Ennek révén kisebb hővel és roncsolódással formázhatod frizurádat. A Dyson hajvasalója akkumulátoros kialakításának köszönhetően pedig akár félóráig is működtethető vezeték nélkül, még könnyebbé téve a korlátok nélküli hajformázást. Ráadásul most ebben a Pazar Vinca Blue Rose színben is a Tied lehet, vigyázz limitált kiadás, nehogy lemaradj!