Rengeteg videó van a TikTokon, melyek különféle hajszárítási trükköket mutatnak be. A legtöbb technika kifejezetten egyszerű, így neked is meg kell őket ismerned

Ez a csajok kedvenc hajszárítási trükkje

Az utóbbi időben ellepte a TikTokot egy trükk, amihez egy forrólevegős hajkefére van szükség. Nyugi, nem kell érte vagyonokat fizetned, hiszen bármelyik elektromos, körkefe megteszi. Ha pedig egy kicsit ügyesebb, gyakorlottabb vagy, akkor persze hagyományos körkefével, hajszárítóval is kipróbálhatod. 

A dolog egyszerű, válaszd szét a hajad középen, majd kezd el beszárítani a tincseket. Mivel a legtöbb hajkefe nem fújja ki a levegőt, száraz hajon is kipróbálhatod, de így az eredmény nem lesz annyira tartós. A szárítást a hajtöveknél kezd, majd haladj a végek felé. Mielőtt végzel az adott tinccsel, kicsit csavard meg a kefét, így lesz egy nagyon pici göndörség. 

@devinraimo

i’m obsessed with this thing i’m washing my hair now so i can try it on air dried hair

♬ original sound - Sam

A helyes mozdulatokat könnyen megtanulhatod, megnézel pár videót és már menni is fog. A szárítási trükk sokkal nagyobb volument ad a hajnak, így az dúsabbnak fog tűnni. Ezt neked is ki kell próbálnod! 


Via